Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Simona Krainová a její novinka: Netušila jsem, že se to tak chytne!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/bpž
17. října 2018 | 06:00

Modelka Simona Krainová (45) vypadá pořád výborně, ale přesto se rozhodla nenechat nic náhodě. Se stárnutím bojuje vlastními prostředky, a to doslova. Na trhu se totiž objevil první produkt její kosmetické značky Masterpiece by Simona: výživový doplněk plný kolagenu, který pozastaví projevy stárnutí. Simoně už teď vydělal.

 

Jak se zrodila první myšlenka na tento váš kosmetický produkt?
Je to pár let, protože v beauty segmentu funguji už nějaký ten pátek a nabyla jsem spoustu zkušeností. Vím, že vnější péče nestačí a je dobré do těla dostávat ty správné věci, aby člověk zpomalil stárnutí a zvýšil kvalitu pleti. Setkávala jsem se s lidmi, kteří dělají různé invazivní nebo neinvazivní metody, plastickými chirurgy, výživovými poradci, make-up artisty, fotografy, tedy se všemi, kteří dennodenně řeší krásu, a všechny ty informace od nich jsem se rozhodla někde zúročit a někam předat. Hrála jsem si s myšlenkou, co by bylo to správné, až jsem se setkala s Martinou z firmy Nutrend, daly jsme hlavy dohromady a dva roky jsme vytvářely tento nápoj.

Co je na něm tak unikátního?
Obsahuje totiž tři kolageny, které ještě nejsou nikde na trhu v žádném přípravku takto společně. Na trhu je jen jeden, který se prodává pod různými značkami, ale tyhle tři sloučit je velice náročné. Velmi záleží na složení, jinak začne jeden kolagen jakoby požírat ten druhý. Takže se to musí nastavit tak, aby je tělo přijalo a zároveň dávaly společně smysl. To byla strašná práce vývojářů firmy Nutrend, kteří na tom pracovali dva roky. Ještě jsme k tomu přidali kyselinu hyaluronovou, biotin a minerály a vytvořili jsme drink, který je skvělý jako prevence, a když k tomu dodržíte aspoň trochu zdravou stravu a budete používat kvalitní krém, na vaší pleti se to jistě projeví.

Jak to chutná?
Když jsem zkoušela, jak chutná kolagen, tak mi to tedy moc nechutnalo. My jsme to dochutili steviolem, celý drink má asi patnáct kalorií. Jsou v tom drcená růže a maliny, takže se nám podařilo vyladit moc zajímavou chuť. Růže tam hodně hraje, jsem ráda, protože mám růže moc ráda, hydratují. A my jsme používali opravdu organickou formu, drcené růže.

Proč se to jmenuje Masterpiece?
Protože to je můj masterpiece a doufám, že pod touto značkou vyrobíme ještě další produkty, pevně v to věřím!

Kam máte v tomto směru namířeno?
Ani jsem netušila, že se to takhle chytne. V této chvíli už mám zajištěnou distribuci a byla jsem překvapená, jakou rychlostí to zmizelo. Chtěla jsem začít pomalu, ale lidi nechtějí pomalu. Jsem už v tomto okamžiku spokojená, a to jsme ještě nezačali prodávat.

Všichni chtějí být tak krásní jako vy!
Ne, myslím, že je to kvůli tomu, že je to opravdu unikátní produkt, který není nikde na trhu k sehnání. Chtěla bych s tím překročit hranice!

Jak často ho používáte?
Každý den. Dávám to i kamarádům, například Filip Vaněk mi řekl, že se tím chce předávkovat!

Jde to?
Určitě. Je to balení na třicet dní a na každý den stačí jeden balíček. Znám i takové, kteří si jich dají pět. Maximálně z toho můžete mít průjem. Já jsem to tedy ještě nezkoušela.

Léto máme za sebou, jak jste si ho užila?
To je mi vždycky líto, že je léto pryč, nemám podzim moc ráda, přijde mi, jako by všechno mělo skončit, je to pro mě nejsmutnější období. Tak snad zase začne něco nového, třeba na jaře. Jinak jsem si léto užila, ale bylo to rychlé, protože bylo hodně práce především s tím produktem.

Kluci už nastoupili oba do školy?
Jenom Max, Bruno až příští rok. Maxík je v druhé třídě, všechno zvládáme. Kluci jsou veselí, divocí a takoví, jací by měli být.

Video se připravuje ...