Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nová seriálová sestřička Zahradnická: Syrové maso moje ručičky nechtějí

Video se připravuje ...
Nová seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře
VIDEO: Adriana Krátká/BPŽ
22. března 2017 | 06:00

Lenka Zahradnická (31) si opět zahraje sestřičku, tentokrát v novém seriálu televize Prima Modrý kód. Je zajímavé, že když byla Lenka malá, toužila být sestřičkou jako její maminka, ale ta jí to rozmluvila. Nakonec ji do této role opakovaně obsazují ve filmech a seriálech.

Být sestřičkou je nesmírně náročné. To pochopila herečka Lenka Zahradnická, kterou známe jako Hedviku z populárního seriálu Ulice, už dávno. „Maminka mě od toho, být sestřičkou, odrazovala, protože mi říkala, že na to nemám povahu. Zpětně musím říct, že přestože si na to jen hraju, tak vím, že je to pravda,“ přiznala herečka.

V rámci natáčení byli herci několik hodin přímo na "urgentu", kde se seriál odehrává, a od té chvilky má herečka ještě mnohem větší respekt k povolání sestřiček a doktorů. Sestřičku si přitom nezahrála poprvé. Mohli jste ji vidět také například v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Strach z jehel nebo krve Lenka nemá, jediné, co nemusí, je maso. „Nemám kladný vztah k masu a zranění se dělají ze syrového masa a je tam spousta umělé krve a to mi moc dobře nedělá. Naši maskéři jsou absolutně skvělí a dokážou to udělat tak, že to vypadá naprosto věrohodně, takže přežiju to, ale není mi z toho dvakrát dobře.“

Video se připravuje ...
Nová seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře • VIDEO: Adriana Krátká/BPŽ

Podívejte se také, jaký sexy doktor vás bude bavit v seriálu Modrý kód:

Video se připravuje ...
Tenhle sexy doktor vás bude bavit v novém seriálu Modrý kód • VIDEO: Adriana Krátká/BPŽ

Video se připravuje ...