Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

9 opravdových sourozeneckých dvojic z Ulice! Znáte je všechny?

  • Video se připravuje ...
    10. března 2017 | 06:00

    Pokud jste fanoušky nekonečného seriálu Ulice, určitě víte, že tam společně hrají sourozenci. O některých z nich jste však možná nic netušili! Za celou dobu vysílání Ulice se v seriálu vystřídalo už deset sourozeneckých dvojic. Podívejte se na ně!

  • Matyáš a Anna-Marie Valentovi

    V Ulici hrají nevlastní sourozence Emu a Frantu, ale ve skutečnosti jsou praví sourozenci. Jako první se v Ulici objevil Matyáš Valenta, jeho sestra Anna Marie zhruba o dva roky později. Na konkurz na roli malé Emy se ani nepřihlásila, pouze čekala na svého bratra na chodbě. Tvůrci si jí všimli a přemluvili ji, ať casting vyzkouší. A nakonec vybrali právě ji!

    Matyáš a Anna-Marie Valentovi
    Autor: ulice.nova.cz
  • Pavla a Naděžda Tomicovy

    Pavla Tomicová se poprvé jako Simona Pavlicová objevila v Ulici před devíti lety. Její sestra Naděžda Chroboková-Tomicová si ve stejném seriálu zahrála už dva roky poté. Tehdy měla jen epizodní roli a sestry se při natáčení ani nepotkaly. Zhruba před rokem se na televizní obrazovky vrátila. Scény, ve kterých se obě sestry setkají, vymýšleli scenáristi na jejich přání.

    Pavla a Naděžda Tomicovy
    Autor: ulice.nova.cz
  • Šimon a Ida Chloubovi

    Sourozenci Chloubovi začali hrát v Ulici zhruba před rokem. Oba tehdy suverénně vyhráli konkurz. Šimon na mladého Olivera Šámala a Ida na jedno z dvojčat: Julii Stránskou. Přestože obě postavy chodí do stejné školy, sourozenci se při natáčení zatím nepotkali.

    Šimon a Ida Chloubovi
    Autor: ulice.nova.cz
  • Adéla a Jakub Krauseovi

    Sourozenci Adélka a Kubík nastoupili do Ulice téměř ve stejnou dobu. Stejně jako sourozenci Chloubovi se však na place zatím nesetkali. Adélka hraje Mirinku Hejlovou a Kuba Šimona Urbana.

    Adéla a Jakub Krauseovi
    Autor: ulice.nova.cz
  • Filip a Matouš Rajmontovi

    Filip Rajmont hraje v Ulici Otu Puklického už celých šest let. Možná jste ale nevěděli, že loni hrál v seriálu i jeho starší bratr Matouš. Ten ztvárnil drsného věřitele Richarda, který se snažil vymámit z Pepana půjčené peníze.

    Filip a Matouš Rajmontovi
    Autor: ulice.nova.cz
  • Jakub a Mariana Prachařovi

    Pokud se na Ulici koukáte od samého začátku, určitě si ještě vzpomínáte na Bena v podání Jakuba Prachaře. Ben společně s Márou bojoval o Moniku. Jakub už sice v Ulici nehraje, ale loni se v několika dílech objevila jeho mladší sestra Mariana, která si zahrála vypočítavou kadeřnici Sandru.

    Jakub a Mariana Prachařovi
    Autor: ulice.nova.cz
  • Otakar a Jaroslava Brouskovi

    Otakara Brouska ml. znáte z Ulice jako homosexuála Jiřího Kreuzera. Střídavě se v seriálu objevuje už šest let. Ještě před ním však začala hrát v Ulici jeho sestra Jaroslava Brousková. Již devět let ztvárňuje úřednici ze sociálky Janu Houdkovou.

    Otakar a Jaroslava Brouskovi
    Autor: ulice.nova.cz
  • Helena Němcová a Pavel Dytrt

    Helena Němcová alias Míša Krausová se poprvé objevila v Ulici před šesti lety. A protože pochází z herecké rodiny, není divu, že je před kamerou jako doma i její bratr Pavel Dytrt. V Ulici si však zahrál jen epizodní roli, na kterou si možná ani nevzpomenete. Ztvárnil nejstaršího syna Jana Kostky, manžela Lídy Farské.

    Helena Němcová a Pavel Dytrt
    Autor: ulice.nova.cz
  • Otto Rošetzký a Marcel Rošetzký

    Bratři Otto Rošetzký a Marcel Rošetzký jsou sehraná dvojka v osobním životě, ale i před kamerou. V Ulici si zahráli dvojici kriminalistů Jandáka a Kubánka, kteří vyšetřovali několik případů. Mezi nimi byla i záhadná smrt Vasila Ševčenka.

    Otto Rošetzký a Marcel Rošetzký
    Autor: ulice.nova.cz

Klíčová slova:  seriál ulice, seriál, postavy, sourozenci, herci