Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tenhle sexy doktor vás bude bavit v novém seriálu Modrý kód

Video se připravuje ...
VIDEO: Adriana Krátká/BPŽ
15. března 2017 | 06:00

Televize Prima přichází s novým seriálem. Je z prostředí urgentního příjmu a příběhy, které se vám budou odehrávat před očima, jsou inspirovány skutečným životem. O napínavé okamžiky nebude nouze. Budete si moct zamilovat i nové hrdiny. Mezi ně patří i jeden z hlavních protagonistů: doktor David Hofbauer.

Doktora Hofbauera a jeho kolegy budete moci na Primě sledovat od 25. března. Hofbauera hraje Marek Němec (35). Ten pro vás nebude neznámou tváří. Do povědomí se dostal rolí v seriálu Zdivočelá země, ale mohli jste ho vídat i v Ordinaci v růžové zahradě, Expozituře nebo Vraždách v kruhu. Jeho postava se vyžívá v bizarních a krvavých zraněních. Čím složitější případ, tím lepší. Marek přiznal, že mu nedělá dobře pohled na vlastní krev.

Jestli jeho modré oči a doktorská uniforma učarují většímu počtu fanynek, ho netrápí. „Já jsem tohle nikdy nevnímal, je to odvětví, které se mě netýká. Je to jen moje práce.“ Hrát doktora rozhodně není nic lehkého. „Musíte zvládat odborný dozor lékařů, do toho se nepropíchnout nástroji, které držíte v ruce, a ještě říkat ty šílené texty,“ smál se Marek.

 

Video se připravuje ...