Pátek 18. října 2024
Svátek slaví Lukáš, zítra Michaela
Oblačno 15°C

Vica Kerekes nás vtáhla do své skříně: Kvůli čemu nechtěla nosit džíny a proč miluje podpatky?

Video se připravuje ...
V šatníku slavných: Jaké poklady odhalila Vica Kerekes?
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
18. října 2024 | 06:00

V šatníku slavných. Pořad, který nejen představuje styl řady významných dam i pánů naší společnosti, ale odkryje mimo jiné i poklady z designérské scény. Dnes nám odtajní svůj styl slovenská zrzavá diva maďarského původu a není jí nikdo jiný, než půvabná herečka Vica Kerekes s jistou dávkou sex-appealu. A právě ženskost potřebuje ve svém šatníku velmi cítit, kterou ráda mísí s mužskými elementy. Co je přímo charakteristické pro její styl a proč dlouho odmítala nošení džínových kalhot?

Poznávající znamení? Úzké džíny a podpatky!

Stejně tak, jako jsou pro ni zcela typické kudrnaté zrzavé vlasy a rudá rtěnka, tak i podpatky zpodobňují její poznávající znamení. Nenosí je totiž jen na lukrativní společenské události k šatům, kombinuje je však i k džínům na denní nošení, ať už se jedná o kotníčkové kozačky či sandálky na podpatku. „Nemám ráda, když jsem úplně blízko země, mám pocit, že se tak ztrácím. A když si dám nějaké podpatky, tak cítím, že jsem, že jdu a nikdo mě nemůže ohrozit,“ nechala se slyšet s úsměvem na tváři Vica Kerekes.

Již zmíněné denimové kalhoty jsou dalším stěžejním prvkem hereččina šatníku. A ačkoliv obléká nadčasové siluety i s ohledem na aktuální trendy, se střihem džín jde v současné době proti proudu. Už delší dobu totiž vsází na super útlé skinny kalhoty, které byly sesazeny z módního trůnu širokými wide-leg jeans, jež jsou aktuálně na módním výsluní. Libuje si totiž ve větších siluetách v horní části a tak dává balanc své postavě právě úzkými nohavicemi. Ne vždy v nich ale měla zalíbení. „Já jsem dlouho nenosila džíny. Strašně dlouho mi trvalo, než jsem se odhodlala k jejich nošení. Měla jsem pocit, že mě rýsují, že ukazuji to, co bych neměla. Ale nějak se mi to změnilo. Takže u mě je strašně důležité mít džíny,“ prozradila exkluzivně pro Blesk pro ženy Vica Kerekes.

Mužská i ženská síla v šatníku

Mohlo by se z těchto signifikantních módních prvků zdát, že apeluje ryze na ženský sex-appeal, ale jak se nechala sama slyšet, ve svém šatníku potřebuje cítit i mužské elementy a pánskou módu bezmezně miluje. „Kdybyste mě viděli kolikrát doma, beru si věci od svého muže,“ svěřila se s úsměvem na tváři uhrančivá herečka a dodala, že zbožňuje především oversized košile a kožené svrchníky.

Designérská esa a kvalita materiálu hrají prim

Základy šatníku s oblibou pořizuje ve vintage obchodech a proto nás tak na natáčení přivítala v pražském BOHO Vintage Concept Store, který nabízí jedinečný výběr kvalitních kousků. Velký důraz klade na svobodu sebevyjádření a bojuje tak proti zažitému mainstreamu. Nepodléhá tak masovým trendům, ale propojuje nadčasové prvky z minulých let se současnými atributy.

Vyjma toho v obchodě naleznete i designérské kousky, které mají taktéž če(s)tné místo v hereččině šatníku. Ráda obléká úplety prvotřídní kvality značky JUSTLOVE, která vyrábí oblečení především z hedvábí, kašmíru a organické bavlny. Má ale také ráda kupříkladu tvorbu Hany Noble tvořící pod značkou Lazy Eye, jež je jednou z průkopnic retro a vintage stylu u nás.

Na doplňcích záleží

Vica je také mimo jiné velkou milovnicí doplňků. Apeluje zejména na menší kabelky s okulibým, zajímavým reliéfem, kožené opasky, ale i šperky, kdy se nebojí mísit zlaté s těmi stříbrnými. „Šperky jsou pro mě důležité. Nenosila jsem ale ty velké a teď nevím, co se se mnou stalo, ale začala jsem nosit ty opravdu velké šperky. Vždy jsem obdivovala svoji maminku, ona měla neustále tak nádherně upravené nehty a měla vždy velké prsteny. Ale já mám jiné ruce, prsty nemám takové tenoučké, ale přijala jsem to a miluju teď svoje ruce,“ nechal se slyšet Vica a dodala, že ráda nosí šperky od maďarské designérky Evy Remenyi, ale i poklady z rodinné šperkovnice.

Co dalšího prozradila půvabná zrzavá diva? To se dozvíte v novém dílu V šatníku slavných. Všechny díly pak naleznete na tomto odkazu, kde naleznete kupříkladu tyto epizody:

Na ty nejlepší looky slovenské herečky se podívejte do galerie.

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová