Neděle 20. října 2024
Svátek slaví Vendelín, zítra Brigita
Polojasno 15°C

Chili Ta o StarDance: Prý se pohybuju jako dveře! A kompliment to není

Video se připravuje ...
20. října 2024 | 06:00

Zbrusu nová řada StarDance je v plném proudu a influencerka Chili Ta se pilně připravuje s Jakubem Mazůchem, který dovedl do finále Evu Adamczykovou. S humorem sobě vlastním nám Chili povyprávěla o tom, jak tréninky a celkové přípravy probíhají.

„Kuba byl jediný tanečník, kterého jsem k sobě fakt nehádala,” říká Chili v novém dílu podcastu Holky na víně, z něhož je videoukázka. „Ale vzhledem k tomu, že je z Ostravy a já z Vietnamu, tak vydržíme asi všechno. Vždycky mu říkám - v pohodě, přidej mi, neuděláš mi nic, co by mi už předtím neudělala moje máma,” směje se známá kuchařka s nadsázkou.

Tréninky probíhají každý den několik hodin - i za námi do studia přijela Chili až odpoledne a hned po natáčení a zdravé svačince se vydala na druhou fázi tanečních příprav. Má hráčka amerického fotbalu za sebou nějakou taneční minulost?

„Chodila jsem do tanečních. Když jsem to Kubovi oznámila, tak řekl, že pro nás bude velké štěstí, jestli jsem všechno zapomněla,” shrnuje Chili fakt, který není příliš známý - a sice to, že společenský tanec nemá s „tanečními” na střední škole skoro nic společného.

Jako velká sportovkyně prý nemá potíže s fyzičkou, ale tanec velmi zaměstná hlavu: „Když se totiž soustředíte na to, aby nějaká část těla držela, jak má, tak se zhroutí devět ostatních,” komentuje to známá kuchařka. Cítí se prý více na latinskoamerické tance, protože jsou energické a plné výrazů, v elegantních standardních tancích to prý nebude tolik ona. A každý se jí pochopitelně ptá na svačinky:

„Pepa Maršálek prý vstával ve čtyři a přivezl kila koblih, ale já moc nepeču. Na tréninky ale svačinky nosím,” nechala se slyšet Chili. A co říká na krásné šaty od kostýmního návrháře Romana Šolce, který obléká už druhou řadu StarDance po sobě? „Nyní je načrtnutý koncept tanců až do finále, takže i tady přípravy probíhají. Romanovi říkám, v čem a jak bych se cítila dobře, on to pak načrtne a musím říct, že do vkusu se mi trefuje parádně,” uzavírá sympatická influencerka.

Podívejte se na celou epizodu, kde je Chili Ta hostem Holek na víně!

Na další díly se podívejte zde:

Autor: Tereza Víchová
Video se připravuje ...