Středa 23. října 2024
Svátek slaví Teodor, zítra Nina
Oblačno 13°C

Podzimní inspirace podle Jany Plodkové: Jak opticky zvětšit poprsí a vytvořit dokonalou siluetu?

23. října 2024 | 06:00

Zbrusu nový film Jana Hřebejka nesoucí název Výjimečný stav vzešel do kin. Nedávno se tak dočkal své slavnostní premiéry s hlavními protagonisty v čele. Nechyběla ani půvabná herečka Jana Plodková, která bodovala okulibým podzimním modelem. Na jakých základech sestával a jakým stylistickým trikem vytvoříte dokonalou ženskou siluetu?

Film, který vás bude bavit

Film Jana Hřebejka Výjimečný stav oslavil vstup do českých kin, jehož hlavními hvězdami jsou herci Ondřej Vetchý a Tatiana Dyková. Premiéru si také nenechal ujít muzikant a herec Jordan Haj pospolu s herečkou a zpěvačkou Emmou Smetanou, na slavnostní premiéře zářila i herečka Jana Plodková. „Jediné, co vám k němu můžu a chci za sebe upřímně říct – budete se bavit. Nebo takhle. Nějak si neumím představit, že by tomu tak nebylo,“ napsala herečka na svůj Instagram.

Kolaborace s přední českou designérkou

Jana Plodková je jednou z nejlépe oblékaných žen českého showbyznysu a tento fakt stvrdila i tentokrát. K této příležitosti totiž oblékla podzimní model sestávajíc z aktuálních trendů i nadčasových modelů a vzhledem k tomu, že se na stylingu podílela přední česká designérka Zuzana Kubíčková, nemohlo to dopadnout jinak, než skvěle.

Které trendy jsou na módním výsluní? To se dozvíte v rozhovoru s renomovanou stylistkou Irenou Vokrojovou:

Video se připravuje ...
Velký přehled podzimních trendů: Co sluší zralým ženám a co stylistka doporučuje ženám větších velikostí? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Módní triky pro malá ňadra i dokonalou siluetu

Vynesla šaty s dlouhými rukávy a vysokým stojáčkem, jejichž podkladem byla trendy tmavá červená barva doplněna o modrobílý florální vzor. Šaty s takto výrazným květinovým vzorem jsou ideální pro ženy, které chtějí opticky přidat na objemu v oblasti poprsí. Motiv totiž odvede od ňader pozornost. Pokud pak navíc přidáte pásek, jako tomu bylo i v hereččině případě, ještě více je vyzdvihnete, když šaty lehce vykasáte směrem nahoru.

Nejde však primárně jen o poprsí, ale o celkovou proporční rovnováhu siluety, kdy za pomoci opasku vytvoříte žádoucí ženskou siluetu přesýpacích hodin. Pásek ale můžete připnout nejen na šaty, ale kupříkladu i na delší oversized sako. I v tomto případě sehraje stejně skvělou stylistickou službu.

Nákupní tipy: šaty GANT, 10 800 Kč, koupíte na zalando.cz; pásek Zara, 1499 Kč; kozačky Mango, 2999 Kč; kabelka Zara, 649 Kč; sako Zara, 2299 Kč; krémová tvářenka RARE BEAUTY, 680 Kč, koupíte na sephora.cz

Jas do tváře

Herečka pak v konečném finiši look doplnila o vysoké kozačky a menší kabelku přes rameno. Povedený byl i účes v podobě něžných vln i svěží líčení. Pokud chcete na podzim svoji pleť rozzářit, vsaďte na krémovou tvářenku, kterou lze využít i na rty nebo oční víčka. Multifunkční líčidlo, které si zamilujete!  

Na fotografie z premiéry se podívejte do galerie.

Autor: Žaneta Podlahová