Středa 3. července 2024
Svátek slaví Radomír, zítra Prokop
Oblačno, déšť 19°C

Luxusem nabitá party ve Varech: Kdo oblékl ten nejhezčí model na UniCredit party ve Varech?

1. července 2024 | 14:10

Filmový festival v Karlových Varech je nejen přehlídkou těch nejlepších snímků, je i módní exhibicí na nejlukrativnějších večírcích. K nim každoročně bezesporu patří UniCredit party, jež oplývá luxusními róbami tamních celebrit. Kdo letos vynesl tu nejhezčí?

anamé. ovládla červené koberce

Značka anamé., jež je synonymum pro hedvábí, udržitelnost, kvalitu i neobyčejnou vizuální působivost zcela ovládla červené koberce. Ateliér pod vedením zakladatelky Andrey Eichingerové totiž nabízí především luxusem oplývající dlouhé večerní. Jsou přímo typické pro delikátní spektrum barev, stejně tak pestré odstíny, ale i zajímavé detaily a to v podobě výšivek, smyslných průstřihů či zraky poutajícího řasení na strategických místech, jež dopomáhá ke zvýraznění ženské siluety.

A právě pro mnohé známé krásky byl tento český brand sázkou na jistotu při příležitosti prestižní UniCredit Bank party. Vynesla ji kupříkladu modelka Kateřina Průšová, která vyčnívala v hedvábných šatech v odstínu royal blue. Dominovaly výraznou modří, ale i halter střihem a hlubokým sexy výstřihem na zádech. K působivému looku navíc dopomohl její účes ve wet looku.

Sošnou siluetu pak ukázala influencerka, youtuberka, podnikatelka a Miss Grand Czech Republic 2024 Veronica Biasiol v modelu kopírující siluetu. Vtiskly se do něj i již zmíněné typické atributy jako průstřihy i řasení na bocích či zadečku. Ačkoliv model odhaluje z větší části bříško a dekolt, nezavání byť sebemenší vulgaritou. Odhalení totiž balancují dlouhé rukávy i elegantní, decentní vlečka.

Táňa Makarenko pak zvolila tělový model s vysokým stojáčkem a dlouhými rukávy, kdy šmrnc minimalistickému střihu dodala metalická výšivka.

Dlouhodobou tváří české značky je však modelka Veronika Kašáková, která si oblíbila zejména hedvábné šaty na špagetových ramínkách, midi sukně i kašmírové svetry. Co dalšího prozradila nejen o značce, ale i svém stylu, se dozvíte v novém pořadu V šatníku slavných, na který se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Pestrá paleta barev

Vedle základní palety barev a delikátních odstínů zavládly na UniCredit Bank party i výrazné odstíny na dálku zářící. Jeden z výrazných modelů vynesla moderátorka Zorka Hejdová, kdy vsadila na róbu z dílny designéra Lukáše Macháčka. Vynikla svým vzdušným materiálem i zajímavou vsadkou korzetového živůtku.

Na oranžovou pak vsadila modelka Kristýna Schicková, která oblékla šaty s vlečkou od návrhářky Zuzany Lešák Černé, vyčnívající z davu pak byla modelka Karolína Mališová s róbou od Elisabetty Franchi.

Na fotografie z prestižní party se podívejte do galerie.

Sháníte elegantní outfit za skvělou cenu? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma!

Autor: Žaneta Podlahová