Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Džíny v létě? Pak jedině tyhle!

  • Jaké džíny nosit v létě?
    8. července 2024 | 06:00

    Počasí si s námi umí pěkně pohrávat a jinak tomu není ani v létě, kdy jsme často nuceny vytáhnout teplejší oblečení. Zachrání nás svetřík a v(d)ěčné džíny. Jaké ale zvolit v tomto období, aby neztrácely na svém svěžím, dovolenkovém vzhledu?

    Zaměřte se na vzdušné džínové kalhoty, co se střihu i barvy týče. Nestárnoucí klasikou jsou bílé letní džíny, světlé barvě pak konkuruje tajuplná a cool indigo barva. Jaké vás budou v létě ještě bavit?

  • S rozparkem

    Také si pamatujete na éru Spice Girls – na dívčí hudební skupinu, která určovala módní trendy devadesátek? Pak si jistě vzpomínáte na kalhoty s rozparkem po stranách. A právě rozparky jsou to, oč tu běží. V minulých sezonách nás uhranuly především společenské v černé barvě s rozparky uprostřed, nyní je vystřídal rovný střih džínů s dlouhými nohavicemi a postranními rozparky. Ať tak, či onak, tento detail vám prokáže totožnou službu a je jedno, kde je umístěn. Prodlouží vaši postavu! A ruku na srdce – která z nás po tom netouží? Rozparky navíc dají vyniknout botám s elegancí a hravostí!

     

  • Bílá elegance

    Bílé kalhoty nevyniknou nikdy lépe než v létě! Spolu s topem a mokasíny či sandálky vynikne jejich čirá elegance. Ještě více ji podpoříte, když k nim zvolíte doplňky a vrchní díl v béžových a krémových odstínech, které s nimi vytvoří monochromatický look (outfit založený na jedné barvě různých odstínů). Vneste do svých všedních dní punc luxusu! Pokud však máte zalíbení v kontrastech, tak černo-bílá klasika nikdy nezklame a bude neméně půvabná.

  • S dírami

    Tolik horko vám nebude nejen v bílé, ale ani v džínách s dírami. Bez nich bychom si léto snad ani neuměly představit. Jsou ideálním kouskem na výlet, ale i na párty. Dejte si však pozor na velikost samotných děr. I u nich platí: všeho s mírou!

    Více letních trendů naleznete ve videu!

    Video se připravuje ...
    Souboj velikostí S vs. XL: Šaty pětkrát jinak, které lichotí boubelkám i štíhlým ženám • VIDEO: Videohub

  • S ohrnutým lemem

    Ohrnutý lem džínů jakožto drobný stylistický prvek je na aktuálním módním výsluní a dodá každému looku cool nádech. Je jen na vás, zda si ho vytvoříte sama, nebo si pořídíte džíny s defaultně ohrnutým sešitým lemem. V kontrastu nejvíce vynikne s působivou indigo barvou kalhot, ale zejména na širokých džínách.

  • Doširoka!

    Široké kalhoty na nás letos udeřily odevšad a natolik důrazně, že jsme daly sbohem všem skinny kalhotám. A není se čemu divit. Široké kalhoty nám dávají pocit volnosti, svobody, jsou nesmírně pohodlné i ultra sexy! Dlouhé kalhoty s vysokým pasem vám totiž vykouzlí božské nohy! Zvolte k nim minimalistický top a budete za hvězdu.

    Trendy džíny, ve kterých zazáříte i v létě, pořídíte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.