Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Džíny v létě? Pak jedině tyhle!

  • Jaké džíny nosit v létě?
    5. července 2023 | 06:00

    Počasí si s námi umí pěkně pohrávat a není tomu jinak ani v létě, kdy jsme často nuceny vytáhnout teplejší oblečení. Zachrání nás svetřík a v(d)ěčné džíny. Jaké ale zvolit v tomto období, aby neztrácely na svém svěžím, dovolenkovém vzhledu?

    Zaměřte se na vzdušné džínové kalhoty, co se střihu i barvy týče. Nestárnoucí klasikou jsou bílé letní džíny, světlé barvě pak konkuruje hravý patchwork. Jaké vás budou v létě ještě bavit?

  • S rozparkem

    Také si pamatujete na éru Spice Girls – na dívčí hudební skupinu, která určovala módní trendy devadesátek? Pak si věrně vzpomínáte na kalhoty s rozparkem po stranách. A právě rozparky jsou to, oč tu běží. V minulých sezonách nás uhranuly především společenské v černé barvě s rozparky uprostřed, nyní je vystřídal rovný střih džínů s dlouhými nohavicemi a postranními rozparky. Ať tak či onak, tento detail vám prokáže totožnou službu a je jedno, kde je umístěn. Prodlouží vaši postavu! A ruku na srdce – která z nás po tom netouží? Navíc dají vyniknout botám s elegancí a hravostí!

    Podívejte se na zajímavou historii džínů! 

  • Bílá elegance

    Bílé kalhoty nevyniknou nikdy lépe než v létě! Spolu s topem a mokasíny či sandálky vynikne jejich čirá elegance. Ještě více ji podpoříte, když k nim zvolíte doplňky a vrchní díl v béžových a krémových odstínech, které s nimi vytvoří monochromatický look (outfit založený na jedné barvě různých odstínů). Vneste do svých všedních dní punc luxusu! Pokud máte však zalíbení v kontrastech, černo-bílá klasika nikdy nezklame a bude neméně půvabná.

  • S dírami

    Nejen v bílé vám nebude tolik horko, ale i v džínách s dírami. Bez nich bychom si snad léto ani neuměly představit. Jsou ideálním kouskem na výlet, ale i na párty. Dejte si však pozor na velikost samotných děr. I u nich platí: všeho s mírou!

    Více letních trendů naleznete ve videu!

    Video se připravuje ...
    Souboj velikostí S vs. XL: Šaty pětkrát jinak, které lichotí boubelkám i štíhlým ženám • VIDEO: Videohub

  • Hra nejen s potisky

    Je libo květinovou výšivku, čtverečky, proužky, exotické ornamenty či rozmanitost v barvách džínů? Nebo všechno dohromady? Letošnímu roku totiž opět vévodí hravý patchwork. Textilní technika, která spojuje různě barevné kousky látek, ale také nejrůznější vzory a potisky. Hlavní doménou jsou právě různé odstíny modrých kousků na džínových kalhotách. Pokud je to na vás příliš výstřední, ale toužíte po hravé změně, zkuste jen roztomilý potisk sedmikrásek či jiné rostlinky.

  • Doširoka!

    Široké kalhoty letos na nás udeřily odevšad a natolik důrazně, že jsme daly sbohem všem skinny kalhotám. A není se čemu divit. Široké kalhoty nám dávají pocit volnosti, svobody, jsou nesmírně pohodlné i ultra sexy! Dlouhé kalhoty s vysokým pasem vám totiž vykouzlí nohy jako bohyně! Zvolte k nim minimalistický top a budete za hvězdu.

    Trendy džíny na léto pořídíte za skvělou cenu na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.