Pondělí 1. července 2024
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie
Oblačno, déšť 21°C

Luxusní party ve Varech: Přítelkyně Jaromíra Jágra ve špercích za miliony! Kdo další vyčníval?

29. června 2024 | 22:30

Druhý den filmového festivalu v Karlových Varech naservíroval hned několik lukrativních večírků i módních přehlídek, což znamená jediné - další okulibá podívaná zvolených modelů tamních celebrit. Jaké trendy předvedly známé krásky na prestižní party Moët & Chandon?

Dominika Branišová vybrala šaty den před akcí. Přesto padly jako ulité

Partnerka Jaromíra Jágra Dominika Branišová byla ozdobou lukrativní party Moët & Chandon, kdy se zcela vyjímala v designovém modelu značky NANICHE, pod kterou vystupuje návrhářka Natalie Dufková.

„Šaty jsme spolu se stylistou Jakubem Eliášem vybrali pro Dominiku téměř den před akcí,  přesto jsou ale pro ni i na tuto příležitost jako stvořené! Byla to jasná volba,“ nechala se slyšet návrhářka Natalie Dufková a dodala, že ručně aranžovaná róba z haute couture materiálu přímo v barvě “champagne” je z její nejnovější kolekce a vznikala více než dva měsíce.

K jisté dramatičnosti modelu přispěl atypický střih, kdy zepředu vyzníval jako typické koktejlky, zezadu však značí dlouhou večerní. „Vlečka i nadýchaný rukáv jsou odepínací, takže člověk šaty může nosit i na více způsobů,” dodala o šatech návrhářka.

Půvabná modelka k delikátně jemným šatům zvolila lodičky v ostré špičce, kabelku s perforací a šperky z ALO diamonds. Jak se nechala slyšet pro lifestylový magazín Lifee.cz, půjčené tři sety šperků čítaly hodnotu 2,7 milionů korun.

Dominika Branišová je múzou návrhářky Zuzany Lešák Černé. Co o ni prozradila? To se dozvíte ve videu:

Video se připravuje ...
Zuzana Lešák Černá: Módní návrhářka celebrit • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Okouzlující diva v černé

Okázalým půvabem oplývala i herečka Lenka Vlasáková, která oblékla look s jasným rukopisem designéra Lukáše Macháčka. Sestával z černých flitrovaných šatů midi délky, jež svým korzetovým střihem perfektně sedly jejich nositelce. Designér se však postaral o celkový outfit. „Tyto černé flitrové šaty jsou mým vlastním autorským kouskem a jsou vhodné na párty, proto si je Lenka Vlasáková, které zajišťuju kompletní styling, vybrala na Moët party na KVIFF. Tyto černé flitrované minimalistické šaty mají pevný korzet a jsou inspirovány hollywoodským klasickým střihem šatů z období Marylin Monroe,“ vysvětlil designér.

Dokonalou tečkou pak byly nejen ultra trendy sandálky na vysoké, robustní platformě, ale také zlaté šperky Klenoty Aurum. Celková cena náhrdelníku a náušnic čítala 320 000 Kč.

Módní ikona

Herečka Aňa Geislerová opět dostála přízviska módní ikony. Party look, o který se postaral stylista Miroslav Romaniv, byl opřený o šaty kopírující siluetu s vysokým stojáčkem, pocházející z ateliéru anamé. Vysoké rukavičky v korespondujícím tónu pak dodávaly na značné dávce luxusu a stylu. Metalické střevíčky s pásky kolem kotníku byly pomyslnou třešničkou za tímto naleštěným outfitem.

Nepřehlédnutelné v davu

Nejen béžová a černá tonalita dominovala této prestižní party. Vedle těchto odstínů v minimalistickém pojetí konkurovala pestrá a výrazná paleta barev. Na růžové šaty v asymetrické siluetě vsadila moderátorka Zorka Hejdová, neméně zářivý byl fuchsiový kostýmek z dílny Zuzany Kubíčkové vynesený herečkou Hanou Vagnerovou. Vyčnívala ale i modelka Andrea Verešová. Ta byla zcela nepřehlédnutelná v rudých šatech mini délky z dílny její dvorní návrhářky Jany Pištějové. Dominovaly nejen výraznou barvou, ale také opulentními rukávy.

Na fotky z party se podívejte do galerie.

Autor: Žaneta Podlahová