Pondělí 1. července 2024
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie
Oblačno, bouřka 31°C

Komu sluší více? Tereza Maxová oblékla ve Varech stejné šaty jako nedávno Demi Moore

28. června 2024 | 21:15

58. ročník filmového festivalu v Karlových Varech byl zahájen. Ožil tak oslavný rudý běhoun, jenž se stal exhibicí, módní přehlídkou lukrativních rób. Jednu z nejvíce originálních šatů oblékla zakladatelka nadace a topmodelka Tereza Maxová. Haute couture model z francouzského luxusního módního domu Balmain oblékla i nedávno hollywoodská star Demi Moore. Při jaké příležitosti šaty oblékla?

Motiv labutě

Tereza Maxová zazářila v haute couture modelu Balmain na zahajovací ceremonii filmového festivalu v Karlových Varech. Střih kopírující siluetu s korzetovým živůtkem a z něj vedoucí křídla labutě lichotil její postavě. Kontrastní barevnost v zastoupení bílé a černé dodávala na celkové hravosti i dramatičnosti zároveň. Šatům pak dodaly lesk korálky poseté po celé délce reliéfu.

Video: Podívejte se na rozhovor s Terezou Maxovou ze zahajovací ceremonie. 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Demi Moore v podobném stylingu

Na počátku letošního roku totožnou lukrativní róbu oblékla hollywoodská kráska Demi Moore a to na velmi příznačnou událost. Róbu s labutím motivem totiž vynesla na premiéru pokračování seriálu Feud: Capote vs. The Swans (Zlá krev – Capote vs. labutě). Ve druhé sérii, která čítá osm epizod, hraje vyjma Demi kupříkladu Naomi Watts, Tom Hollander, Molly Ringwald či Diane Lane.

Rozdílné účesy

Americká herečka navíc zvolila i obdobný styling, tedy černé podpatky s volnou špičkou, avšak na robustní platformě, visací náušnice i decentní make-up. Nositelky se však odlišují zvoleným účesem. Demi vsadila na klasické rozpuštěné vlasy, Tereze vynikly rysy obličeje díky vyčesanému drdolu.

Nejkrásnější róby z Varů

A jaké modely zvolily na zahajovací ceremonii ostatní tamní krásky? To se dočtete v našem článku zde:

V galerii najdete nejen totožné modely Demi Moore a Terezy Maxové, ale i ostatní róby ze zahájení festivalu:

Autor: Žaneta Podlahová