Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tajemství šatů Radky Pavlovčinové na Českém slavíkovi: Víme, co stojí za jejich příběhem!

Video se připravuje ...
Radka Pavlovčinová představuje šaty na předávání cen Český Slavík 2023
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
24. listopadu 2023 | 20:40

Zpěvačka a herečka Radka Pavlovčinová na oslavném rudém běhounu doslova zazářila zvolenou róbou. Okulibé stříbrné šaty dominovaly hlubokým, leč vkusným výstřihem, odhalenými zády, siluetou kopírující křivky, především však kapucí, jež jim dodávala jistý punc exkluzivity. Kdo stojí za touto netradiční róbou speciálně navrženou pro Českého slavíka a jaký příběh skrývá?

Black tie s výhradami

Přestože předávání cen Český slavík nediktuje přísný dress code podrobující se etiketě, přece jen pořadatelé doporučují black tie. Osobitost vycházející z řad umělců volá po kreativitě odrážející nositele, avšak neměla by být opomenuta slavnostní nálada samotné ceremonie. Dress code by se tak měl svou slavnostností dotýkat black tie, absence motýlku a smokingu u pánů by ale neměla být přísně vytýkána. Módní přešlap a jistou ignoraci této slavnostní události bezesporu zpodobňují džíny, basic trička s nápisy či jiné streetové módní prvky. To nám potvrdila i designérka Jana Horejšová, která stojí za večerní róbou zpěvačky a herečky Radky Pavlovčinové.

Whitney Houston vibe

Zpěvačka skvost z dílny designérky tvořící pod udržitelnou značkou ON THE BOAT neoblékla poprvé. Již na nedávném předávání Cen Thálie vynesla půvabné tylové šaty v něžné lila barvě, které sklidily nevídané ovace. Jak se nechala slyšet Radka Pavlovčinová, takové ohlasy ona ani designérka nečekaly a pak přemýšlely nad tím, jak je trumfnout: „Janička vymyslela kapucku, já jsem vybrala materiál a hodně nám to připomíná Whitney Houston vibe."

Materiál v hlavní roli

Radka značku ON THE BOAT s oblibou obléká vzhledem k její udržitelnosti, ale i efektivnímu a rychlému přístupu designérky. „Janička pracuje velmi efektivně a díky tomu, že si dává záležet na materiálech, často i přešívá, věnuje se upcyclingu a tomu, aby všechna ta móda, kterou tvoří, byla udržitelná, a že je velmi rychlá, tak tyhle šatičky se myslím tvořily něco kolem 14 dnů,“ dodala o procesu výroby půvabná umělkyně.

Velký výběr slavnostních šatů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Co dále Radka prozradila nejen o originálním modelu, se dozvíte v úvodním videu. Na fotografie ze Slavíka i Cen Thálie, kde to umělkyni velmi slušelo, se podívejte do galerie. Naleznete tam i ostatní modely slavných z letošního udílení. 

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová