Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dokud je čas: Ten nejlepší výběr slavnostního oblečení, které se hned vyprodá

14. listopadu 2023 | 08:00

Ačkoliv se někomu může zdát, že párty tematika plná bujarých večírků je poněkud předčasná, je to právě počátek listopadu, kdy seženete to nejlepší večírkové oblečení. Pokud budete otálet a navnadíte se na slavnostní notu až v prosinci, bude tak dost možné, že svůj vysněný model pro speciální příležitost už neseženete. Na které kousky byste tedy měla letos vsadit, abyste se zhostila titulu královny večera? Pohodlně se usaďte, přehlídka těch nejextravagantnějších modelů roku právě začíná…

Také vás všechen ten třpyt, okázalý samet i roztomilé peří každoročně omámí natolik, že zainvestujete do nového modelu na váš firemní večírek, ke slavnostní štědrovečerní tabuli nebo na silvestrovskou párty s přáteli? Pokud jste odpověděla ano, jste na správné adrese. Dnes vám totiž představíme to nejlepší oblečení i doplňky, kterými jsme doslova posedlé. A dost možná budete za chvíli i vy. Které modely jsou tedy letos na výsluní?

Tip na video: Jak si uvázat podpatky tak, aby se vám nevyzuly? 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub/ Kristýna Juřicová

Nejjednodušší cesta protkaná všemi trendy

Párty šaty jsou tou nejjednodušší variantou, jak se v cuku letu přeměnit v královnu parketu. Máte tak naleštěný vzhled doslova do minuty. Šaty poseté flitry jsou bezesporu hlavními tahouny této slavnostní sezony. Letos se bude obzvláště dařit maxi šatům, kterým budou dominovat průhledné materiály i síťovaný reliéf. Elegantní dámou pak budete v sametových šatech zavinovacího či asymetrického střihu na jedno rameno za doprovodu dlouhých rukávů. Letošní modely budou obzvláště okořeněné peřím, štrasovými kamínky, perlami, řasením i působivými aplikacemi v podobě broží či přídavných 3D květin.

Tak trochu jiný oblek

Pokud šaty nejsou pro vás tou správnou volbou, poohlédněte se po sametovém kalhotovém kompletu, který vyznívá tolik okázale a sofistikovaně. Nebo vsaďte na svůj oblíbený, který máte ve své skříni, a ozvláštněte ho blyštivým crop topem či – pokud máte dost kuráže – extravagantní podprsenkou. Tento look, ve kterém se mísí pánská estetika a rafinovaná erotika, je oblíbený především mezi celebritami.

Spodní dominance

Vaši představu o vysněném vzhledu může ukonejšit i doslova obyčejný vrchní díl, jako jsou minimalistický rolák, košile či blůzka unitární barvy, která půjde ruku v ruce s flitrovanou či průhlednou sukní s proděravělou texturou nebo se třpytivými volnými kalhotami. Podívat se na ně můžete i v naší fotogalerii, kde naleznete ty nejlepší večírkové modely.

Závěrem:

Pokud se vám dané kousky líbí, ale jsou na vás příliš extravagantní, panice propadat nemusíte. Stačí si obléknout vaše oblíbené stávající malé černé a doplnit je okázalými doplňky. Třeba dlouhými rukavičkami z průsvitného materiálu, nastavitelným náhrdelníkem s monumentální květinou, který je letos ultra trendy, extravagantními slingback lodičkami s volnou patou či kabelkou s peřím nebo kamínky.

A jaký podzimní a zimní svrchník navrstvit na takové modely? Ideální variantou budou jednoduchý vlněný dlouhý kabát nebo umělý kožíšek, který hlásí velký comeback.

Slavnostní outfit pro speciální příležitosti pořídíte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová