Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Filmy, které zaručeně zvednou náladu: Viděli jste všechny?

  • Filmy, které zaručeně zvednou náladu: Viděli jste všechny?
    21. listopadu 2023 | 11:00

    Počasí žádná sláva a ani vy zrovna nerozdáváte úsměvy na potkání? Chce to pohodlně se usadit a nechat se bavit.

    Na mě terapie dobrým filmem funguje spolehlivě. Úplně mě vypne od přítomnosti a soustředím se jen a jen na příběh. Nejraději mám detektivky, ale ty si necháme na příště. Chce to určitě kvalitu, která zaujme, pobaví a pomůže vám si oddechnout. A také vám zvedne náladu, což se teď hodí víc než kdy jindy, viďte? Které snímky patří tedy mezi naše filmové favority?

  • Klub odložených žen

    Autor: ČSFD: Photo © Paramount Pictures

    Pokud máte zrovna pifku na svého milého, přijměte pozvání do klubu těchto tří hereček: Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton. Hrají ženy středního věku, kamarádky, kterým manželé právě oznámili sbohem. Dámy se však nehodlají vzdát a rozhodnou se proměnit svou bolest v zisk a pánům nic nedarovat. Jak taková bitva dopadne? Sledujte souboj, který vás bude bavit.

  • Lepší pozdě nežli později

    Autor: ČSFD: Photo © 2003 Columbia Pictures

    I na stará kolena můžete potkat lásku! Důkazem jsou postavy Diane Keaton a Jacka Nicholsona, které se spolu dají dohromady navzdory věku, situaci i Keanu Reevesovi… Dvacet let starý film, a pořád dobrý! Však za něj Diane získala Oscara.

  • Vem si mě 

    Autor: ČSFD: Photo © Universal Pictures

    On a ona je věčné téma, a navíc pokud jsou v hlavní roli Jennifer Lopez a fešák Owen Wilson, hned je na co se těšit. Jennifer hraje zpěvačku Kat, která si má při koncertu vzít svého přítele, jenže těsně před tím se dozví, že ji podvedl. Pod tlakem okamžiku volba tedy padne na náhodného muže v davu diváků… Jak to tahle dvojice zvládne dál?

  • Nedotknutelní 

    Autor: ČSFD: Photo © Gaumont

    A máme tu jeden francouzský film, v němž hlavní roli nehrají ženy ani partnerská láska, ale původně nesourodá dvojice: ochrnutý bohatý aristokrat a mladík, kterého právě propustili z vězení. Stane se z něj boháčův opatrovník a… Příběh může začít. V hlavní roli Omar Sy a François Cluzet.

  • Ženy v pokušení 

    Autor: Photo © Falcon

    Česká klasika, která nikdy nezklame. Svérázná Eliška Balzerová v roli babičky či její dcera Lenka Vlasáková coby upjatá psycholožka, která zjistí, že má manžel zaječí úmysly. A do třetice zamilovaná vnučka Laura v podání Veroniky Khek Kubařové. Komedie Jiřího Vejdělka vás potěší, i když za okny třeba budou padat trakaře.

    VIDEO: Pozoruhodný život Elišky Balzerové.

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videohub

  • Prázdniny

    Autor: Photo © Columbia Pictures Corporation

    Cameron Diaz a Kate Winslet jsou stejně jako krasavec Jude Law zárukou romantiky se vším všudy. Obě dámy těsně po rozchodu risknou výměnu bydlení, a každá tak letí do zcela jiné země pofoukat si zlomené srdce. A tak objevují přátele i rodinu té druhé. Jak to tak asi může dopadnout?

  • Seznamte se, Joe Black 

    Autor: ČSFD: Photo © 1998 Universal Pictures

    Brad Pitt a Anthony Hopkins vás v tomhle lehce mysteriózním filmu budou bavit. Těsně před pětašedesátými narozeninami začne tiskový magnát Bill Parrish slýchat podivný hlas a brzy pochopí, že k němu promlouvá Smrt. Kdo hraje koho a o co půjde dál?

    Velký výběr filmů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

    Další zajímavé články naleznete v tištěném Blesku pro ženy. Zakoupit si ho můžete na vašich oblíbených stáncích nebo na iKiosku ZDE.

Autor: bla
Klíčová slova:  volný čas, filmy, ze života hvězd, herečka
Diskuse ke článku
.