Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Jako vejce vejci: Sabina Laurinová a dcera oblékly podobné šaty. Kdo další šokoval věrnou kopií?

22. září 2023 | 11:37

Czech Cabaret Show se dočkala své slavnostní premiéry. Pražské Divadlo Hybernia tak zahalil šarm profesionálních a talentovaných tanečnic a zpěvaček, ale i pompa červeného koberce. Show si totiž nenechala ujít řada známých tváří, které dorazily v převážně dlouhé večerní. Jako vejce k vejci vypadala herečka Sabina Laurinová spolu se starší dcerou Valentýnkou, jelikož vsadily na totožný styling. Kdo další přišel s potomkem?

Věrná kopie

Sabina Laurinová dorazila na slavnostní premiéru Czech Cabaret Show se svou starší dcerou Valentýnou Vojtkovou, která svým vzhledem nezapře nejen maminku, ale ani otce – rockera Pepu Vojtka. Po rodičích zdědila nejen půvab, ale i pěvecký a herecký talent. A tak se vydala v jejich šlépějích, uměleckou dráhou. Jednadvacetiletá studentka herectví už má zkušenosti před kamerou i s muzikálem.

Jednoduchá elegance bez příkras

Na slavnostní premiéře vypadaly obě dvě dámy téměř identicky. Oblékly totiž dlouhou večerní, černé minimalistické šaty na ramínka s velmi decentním výstřihem do V. Nechaly je vyniknout v plné kráse a nezatěžovaly je přílišnými doplňky. Šaty v maxi délce doplnily kabelkami večerní velikosti. Sabina je ozvláštnila lodičkami v ostré špičce s blyštivou sponou, její dcera naopak páskovými sandálky na podpatku.

Tip na video: Které trendy ovládnou podzimní sezonu? 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských webů

Věčně mladá

Večer s puncem noblesy a nevídané show si nenechala ujít ani moderátorka, herečka a pedagožka Michaela Dolinová. Ačkoliv je herečka na prahu šedesátky, dokazuje, že lze stárnout s naprostou přirozeností a grácií. Svůj mladistvý vzhled podtrhuje saturovanými, svěžími barvami, ale i elegantními šaty v lady délce kopírujícími její siluetu.

Nejinak tomu bylo i nyní. Na premiéru show dorazila sice v tmavých šatech, avšak zářily kamínkovým reliéfem. O zajímavý efekt se postaraly průstřihy na rukou. Dorazila po boku své mladší dcery Julie, která oplývala stejným úsměvem od ucha k uchu. Při této příležitosti oblékla sametové červené šaty v halter střihu, které jí velmi lichotily a k příležitosti byly zcela adekvátně zvoleny. 

V hlavní roli lesk i pompéznost

Na Czech Cabaret Show dorazily i moderátorka a herečka Kateřina Pechová, která se vyjímala v čokoládových šatech v lesku, či herečka Michaela Tomešová. Ta byla nepřehlédnutelná v dlouhé fialové róbě s korzetovým živůtkem a spadlými rameny.

Módní kousky inspirované celebritami vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na to, jak to známým tvářím slušelo, se podívejte do fotogalerie.

Autor: Žaneta Podlahová