Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Hvězdy ve společnosti: Hanychová odhalila bříško. Nebyla ale jediná. Kdo další byl spoře oděn?

15. září 2023 | 12:45

Slavnostní otevření nové pobočky italské restaurace L’Osteria přilákalo řadu známých krásek. Vzhledem k tomu, že nebyl přesně dán dress code, se celebrity oblékly dle svého mínění. A byl to průsečík dvou extrémů – sexy modely odhalující kůži v kontrastu s elegantními modely. Kdo vyčníval z davu nejvíce?

Smyslná černá, snová bílá, elegance malých černých, flitry i průhledné reliéfy. Tyto módní atributy byly společným jmenovatelem vynesených modelů celebrit. Kdo přilákal největší pozornost a kdo byl ztělesněním bohyně?

Devadesátková mini i crop top

Hlavní roli sehrál Y2K trend z přelomu tisíciletí, jímž je sukně velmi krátké délky. Stříbrnou mini s flitry oblékla čerstvě nezadaná Agáta Hanychová, která zbytek looku doplnila šedým crop topem odhalujícím bříško, sandálky na podpatku s roztomilými řemínky kolem kotníků a černou koženou kabelkou.

Na obdobnou kreaci vsadila i rapperka Sharlota, jejíž komplet se nesl na vlně oranžové. Mini sukni však zkombinovala s vysokými kozačkami nad kolena a bandeau crop topem. I tento model rezonoval u slavných krásek.

Crop top připomínající spodní prádlo oblékla modelka Denisa Dvořáková jako vkusnou součást monochromatického all black looku sestávajícího z kožených bermud sahajících ke kolenům a projmutého blejzru. Doplňky v podobě sandálků na podpatku čistých linií a večerní kabelky baguette střihu podtrhly sofistikovaný outfit.

Tip na video: SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být naoko, ale pak jsme se do sebe zabouchli.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Prostě fenomén!

Malé černé

Okázalé malé černé z dílny designéra Lukáše Macháčka předvedla herečka Patricie Pagáčová. Exkluzivní byly svým lesklým materiálem, zejména pak ale střihem. Asymetrická silueta v horní i dolní části dodala modelu jistou hravost, dramatičnost i noblesu zároveň.

Jiné pojetí ikonických malých černých představila i bývalá hvězda modelingu a blogerka Eva Jasanovská. Vyjímala se ve slip dress s krajkou na útlých, špagetových ramínkách připomínajících negližé, jež milujeme od devadesátých let. Absolutní jednoduchost bez příkras doladila sandálky s početnými pásky a decentní kabelkou.

Bílé bohyně

Došlo i na kontrastní bílou, ve které zářila influencerka Nikol Moravcová se svým pruhovaným kostýmkem a oblekovou vestičkou v hlavní roli, ale i modelka a zpěvačka Eliška Bučková. Jako éterická víla vyznívala v plisovaných šatech v halter střihu. Bohyni pak připomínala modelka Tereza Maxová v bělostných šatech se smyslným a důmyslným průstřihem v pase.

Stylový outfit inspirovaný celebritami pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na to, jak to českým celebritám slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Autor: Žaneta Podlahová