Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Největší megahit podzimu? Ukradněte ho ze skříně svého muže, radí návrhářka

Video se připravuje ...
VIDEO: Videoredakce ženských webů
19. září 2023 | 06:00

Nová sezona je téměř jednou nohou v podzimu, což znamená jediné – doplnit skříň o zbrusu nové trendy kousky, které budou kompatibilní se zbytkem vaší skříně. Které konkrétní atributy budou letos na svém absolutním vrcholu, jaké barvy vám budou přinášet v tomto období radost a co vás ze světa módy možná překvapí? Na to jsme dostaly odpověď od renomované návrhářky, módní koučky a stylistky Kamily Vodochodské, která s námi vyrazila do centra módního dění.

Extravagance i barvy na hony křičící, jež nás doprovázely po čas letní sezony, se na podzim přetaví v absolutní obrat. Siluety budou charakteristické prostou linií, dařit se bude zejména áčkovým střihům, širokým ramenům, ale zejména basicovým kouskům, které tvoří základní stavební kameny naší skříně. To nám potvrdila i designérka Kamila Vodochodská a dodala: „Vytáhněte své bílé košile, trenčkoty, pláště, džíny a oživte je zajímavým detailem.“

Nadčasovost ruku v ruce s poutavou extravagancí

A právě spojení jednoduchosti a zajímavých kousků, na které je třeba někdy déle sbírat odvahu, bude na módním výsluní. Řeč je především o kravatách, které budou mít na podzim výhradní slovo. „Ukradněte je svým mužům ze skříně a oživte jimi úžasný dámský podzimní šatník,“ říká designérka a dále v detailu popsala, že tento atribut nebude jediným poutajícím doplňkem. Kravaty doplní florální motivy, veškeré velké mašle i roztomilé mašličky do vlasů, ale i nejrůznější plasticita v podobě potisků i šperků.

Na vybrané novinky z obchodů se podívejte do naší fotogalerie. 

Popelářská i leopard, jak ho neznáte

Letošní barevná paleta bude opět udávat tlumené tóny, avšak mezi nimi bude vynikat pár kontrastních, signálních odstínů. Chybět nebude pestrá škála s červenou, světle žlutou, dokonce i saturovanou oranžovou, jak se nechala slyšet návrhářka.

Velký výběr kravat a dalších doplňků najdete na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Které další barvy i vzory budou vévodit podzimu? To a mnohem více se dozvíte v úvodním videu!

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová