Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Když bílou celebrity nezvládnou: Kdo s touto barvou šlápl vedle?

11. září 2023 | 14:15

Konec letního módu a přicházející podzimní sezona přejí společenským událostem, zejména představením nových sezon – ať už oblíbených televizních programů či sezon na divadelních prknech. A právě pražské Divadlo Radka Brzobohatého představilo zbrusu nový program, a nechyběli u toho hlavní protagonisté. Divadelní stars při této příležitosti příznačně oblékly bílou barvu, odstín charakteristický jako symbol čistoty, ale také nových začátků. Který styling obstál mezi hvězdami, a kdo naopak s touto nevinnou barvou sklouzl k módnímu faux-pas?

Styling známých hereček, se kterým zahájily novou sezonu v pražském Divadle Radka Brzobohatého, se nesl na vlně bělostné barvy, ale i aktuálních megahitů doznívajícího léta. Které modely si s vytříbeným vkusem tykaly, a které se mu naopak vyhnuly obloukem?

Trendy vrstvení i dozvuky nejhlasitější barvy léta

Herečka Jana Bernášková vynesla casual look opřený o aktuální módní hity. Navzdory jim však vyzníval nebývalou nadčasovostí. Decentně růžovou košili herečka ve stylingu použila jako druhotný oděv, který navrstvila na bílý top prosté siluety. Košili se štrasovou výšivkou navíc zavázala na jednoduchý uzel, čímž dala vyniknout ženskému pasu. Zbytek looku doplnila širokými kalhotami wide-leg střihu v korespondující růžové, která dominovala a nějaký čas ještě bude kralovat letošní letní sezoně.

Na nedávný rozhovor s Janou Bernáškovou se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
Jana Bernášková na pokraji sil! Co jí vzalo energii? • VIDEO: Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Typicky letní přešlapy

Herečka Romana Goščíková bílou zvolila v podobě šatů s působivou madeirou. Vzdušná, převážně bavlněná látka s proděravělou výšivkou v podobě jemných ornamentů romantičnost a čistotu samotné světlé barvy navíc umocňuje. Vizuálně působivý byl i kaskádový střih s balonovými rukávy a délkou dosahující do půli stehen. Finální dojem však zkazila bílá podprsenka prosvítající skrze oděv, která zpodobňuje nejčastější módní prohřešek. Při nošení bělostného oblečení vždy dbejte na bezešvé, ale hlavně tělové spodní prádlo, které splyne s vaším tónem pokožky. Pokud je však všitou součástí modelu, raději se koupě těchto kousků vyvarujte.

S přílišnou invencí stylu nenaložila ani herečka Vanda Károlyi Konečná, která zvolila šaty s korzetovým živůtkem a asymetrickou sukní. I přes ultra cool letní střih nevyzněly v plné své kráse. Byly totiž zbytečně utlačeny mnohočetnými perlovými doplňky v podobě čelenky do vlasů, dlouhých visacích náušnic či náramku. I zvolená kabelka byla navíc doplněna o perlový trak. Méně zkrátka znamená více.

Na světlešedý hedvábný komplet z dílny designéra Dominika Navrátila, který vynesla herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková, či na modely ostatních známých krásek se podívejte do naší fotogalerie.

Dámské oblečení pro všechny příležitosti pořídíte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová