Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Looky na denní nošení podle hvězd: Elegantní Nesvačilová, Barbie Perkausová a něžná Tomešová

3. května 2023 | 07:30

Poslední dny se nesly na vlně divadelních a filmových premiér, ale také společenských akcí oslavujících lásky čas. Která ze slavných krásek přivítala jaro ve svém šatníku v plné své síle, a která naopak vsadila na nadčasovou klasiku, již lze nosit po celý rok?

Jarní rozpuk

Prvomájová akce DERMACOL LOVE DAY v pražském parku Grébovka přinesla nejen čas lásky, ale také dlouho vyhlížený rozpuk jarního období. Ten byl citelný i v módním výběru známých krásek, který se nesl na vlně svěžích optimistických barev. Jednu z nich vynesla herečka Michaela Tomešová, která se zahalila do snové šeříkové. Vyjímala se na košilových šatech od designérky Lay Sedlákové, jejichž dominantou jsou bezesporu ikonické rukávy, které přidávají na jisté dramatičnosti. Designérský skvost doplnila roztomilým pouzdrem na mobil z kolekce Candy Shop pocházející z dílny ADEMI a pudrovými sandály s něžnou mašlí.

Záplava svěžích barev panovala i u moderátorky Evy Perkausové, která se předvedla v růžovém monochromatickém looku. Sestával ze sukňového kostýmku z elegantní strukturované tkaniny, ze kterého ladně vystupovala saténová, sytě růžová blůzka. Zvolené bílé pantoflíčky pak byly jistou tečkou za tímto barbiecore trendy modelem.

Jeden z nejzvučnějších modelů oblékla modelka Iva Kubelková. Ten na dálku zářil svou saturovanou fuchsiovou barvou – zvláště se vyjímající na smokingovém kalhotovém kostýmku. Nedávno ho oblékla i na představení nové řady tanečního pořadu StarDance, ve které bude brzy soutěžit. Tehdy však vzhledem k volbě podpatků a černému topu vyzníval prudce elegantně, zatímco s nynější kombinací bílých tenisek a tělového topu zaváněl vskutku svěžím, basic vzhledem.

Video se připravuje ...
Iva Kubelková o StarDance: Mám velmi malé cíle a jeden handycap! • VIDEO: Kateřina Štichová

Nadčasová elegance

Na kalhotový co-ord set vsadila i herečka Denisa Nesvačilová, jež ho oblékla na premiéru divadelní komedie A je to venku!, ve které hraje jednu z hlavních rolí. Siluetu jí prodlužovaly vzor svislých černých pruhů na bílém podkladu, ale i tenisky s vysokou platformou. A právě ty byly doslovnou trefou do černého, vyvažovaly formální vzhled zbytku looku.

Klobouk v hlavní roli

Jarní a letní počasí je neodmyslitelně spjato s trendy klobouky. Na ty vsadily české krásky – herečka a modelka Barbora Mottlová i moderátorka a modelka Monika Leová. Barbora přírodní klobouk z rafie zkombinovala s maxi šaty s plisováním, zatímco Monika svůj plstěný klobouk doplnila o asymetrické úpletové šaty, sofistikované sako a lodičky s ostrou špičkou.

Trendy outfit ve stylu celebrit vybírejte za skvělé ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na nejnovější modely českých krásek se podívejte do naší fotogalerie.

Autor: Žaneta Podlahová