Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Móda z premiéry Iveta: Kdo ze slavných triumfoval a jak vypadalo fiasko večera?

26. dubna 2023 | 12:20

Prostory pražské Lucerny ožily premiérou druhé řady minisérie Iveta, která mapuje kariérní i osobní život oblíbené zpěvačky devadesátých let. Vedle hlavních představitelů filmu v čele s půvabnou herečkou Annou Fialovou si pokračování seriálu nenechala ujít řada známých celebrit. Kdo na červeném koberci triumfoval, a kdo se naopak postaral o módní rozruch?

Na dálku oslnivý červený běhoun přinesl looky hodné slavnostní premiéry v  reprezentativních prostorách pražské Lucerny. O jeden z nejsofistikovanějších modelů se postarala herečka Anna Fialová jakožto hlavní protagonistka minisérie Iveta. Zpodobňuje samotnou pěveckou ikonu devadesátých let.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Barletta Production

Esa designérského umění

Vynesla totiž hvězdný look, který sestával z kalhotového kostýmku z dílny designérky Denisy Dovalové vystupující pod značkou DENISA DOVALA. Jeho reliéf připomínající vesmír a třpyt hvězd vzhledem ke štrasovým aplikacím není čistě náhodný, nýbrž je doslovný. Je totiž jedním z dominantních modelů z kolekce BORN FROM STARS, která propojuje symboliku hvězd a vesmírných mlhovin. Půvabná herečka vesmírný komplet vkusně doplnila o unitární top, černé lodičky s ostrou špičkou a odpovídající večerní psaníčko.

Návrhářka vedle hlavní aktérky zahalila i další hvězdu seriálu do svého exkluzivního modelu, který představila na nedávné edici Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Konkrétně herečku Leonu Skleničkovou, již můžete aktuálně vídat v seriálu Sex O’Clock. Taktéž jako Anna se vyjímala v kalhotovém kostýmku, kterému dominoval pohádkově bohatý volán z hedvábného materiálu. Stažený účes, červené rty a lakované lodičky dotvářely pomyslnou tečku za lookem s podtónem pánského šmrncu.

Jarní optimismus

Exkluzivní model předvedla i herečka Michaela Tomešová, která přinesla do prostor pražské Lucerny svěží, jarní závan čirého optimismu. O ten se postaral barevný koktejl snového růžového odstínu cukrové vaty vyjímajícího se na saténových šatech značky Anamé a zářivě žlutých sandálků na podpatku. Něžnost a nevšední hravost doplnila v konečném stylingu kabelka pocházející z kolekce Candy Shop značky ADEMI, která je inspirována sladkostmi.

Prudce elegantní

Neméně půvabnou hvězdou večera byla i herečka Patricie Pagáčová, která dorazila na premiéru minisérie v prudce elegantních šatech značky SIMPO Collection. Pelerína dodávala purpurovým šatům s pouzdrovým základem značnou rafinovanost.

Nevhodně zvolené modely slavnostního formátu

O módní nešvar se postaral účastník reality show Survivor, model a vítěz ankety Muž roku 2016 Josef Kůrka, který se se svou partnerkou Angie Mangombe sladil do šedých teplákovek. Ačkoliv jsou teplákovky českého designu šity z prvotřídních materiálů, a patří tak mezi kvalitní modely, na slavnostní premiéru nejsou vhodnou garderobou.

Stylový outfit za výhodnou cenu pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na módní styl ostatních celebrit se podívejte do fotogalerie.

Autor: Žaneta Podlahová