Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nejstylovější momenty Pamely: Které kousky jsou aktuální i po více než 20 letech?

  • Pamela Anderson
    4. února 2023 | 06:00

    Dlouho očekávaný dokument o Pamele Anderson, jenž konečně spatřil světlo světa, je nyní skloňován ve všech pádech. Velmi intimní a upřímná zpověď devadesátkové ikony nabízí zcela jiný, tolik čistý pohled na symbol popkultury konce 20. století.

    Na její počest jsme se tak vydaly zpět v čase do devadesátých let i přelomu milénií a zavzpomínaly tak na nezapomenutelné módní momenty. O kterých tu vedeme řeč?

  • Zrodila se sexbomba

    Hollywoodská star měla vždycky talent na to, aby se všechen zrak upíral právě na ni. Ve svých 22 letech na sebe strhla pozornost natolik, že ji zachytil kameraman během fotbalového zápasu. Do čela dění se dostala díky tričku s brandem piva Labatt, jeho výrobce byl tehdy sponzorem zápasu. K nadšení diváků se tak Pamela v záběrech objevila hned několikrát a následně začala značka alkoholického nápoje po neznámé dívce pátrat. Po úspěšné misi nabídli Pamele kontrakt na reklamní propagaci, čímž si otevřela brány do světa modelingu.

    Do popředí se dostávala díky svému nekonečnému sex-appealu, následně pak i vášnivému, bouřlivému vztahu s bubeníkem skupiny Mötley Crüe Tommym Lee, se kterým ve společnosti tvořila nezapomenutelnou dvojici – i co se módy týče. Byli rebely v kůži, cizí jim rozhodně nebyly ani denim či glamour styl. Které ikonické styly se neodmyslitelně pojí s Pamelou?

    Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: youtube.com, NBC

  • Denim on Denim

    Denim bezesporu ovládne celý rok 2023. Bude stejně tak hlasitý jako v devadesátých letech, kdy celebrity oblékaly double denim, ba dokonce byly oděny v džínovině od hlavy až k patě (Britney a Justine, vzpomínáme!). Výjimkou nebyla ani Pamela, která oblékala košili v prodloužené délce spolu s rovnými džíny nebo denimovou košili spolu s krátkými šortkami (ach, jak moc se na toto letní kombo těšíme). Džínové kraťasy pak často doplňovala páskem s kovbojskou estetikou stejně tak jako ikonickými kovbojskými vysokými kozačkami, kterým se letošní zimu obzvláště daří!

  • Minimalistická elegance

    Pamela nepřestávala překvapovat nespočtem stylů. Jeden z nich byl i vysoce elegantní, minimalistický vzhled opřený o oversized saka, která vždycky propůjčila jejímu looku punc exkluzivity a luxusu. Doteď je základním stavebním kamenem všech stylových žen, díky němu vytvoří doslova naleštěný vzhled. Pamela se vyjímala i v malých černých na tenkých ramínkách, v kalhotovém kostýmku se závanem pánského šmrncu, ale i v dlouhých slip dress, jež připomínají večerní negližé.

  • Hvězdný třpyt

    Poznávacím znamením v jejím stylu chameleona byl i značný glamour vzhled, který servírovala prostřednictvím mini šatů se třpytivým reliéfem a sandálků s vražednou platformou. Ty letos obzvláště dominují světu společenských bot. Ojedinělé nebyly ani flitrované crop topy v halter střihu či nízko posazené – bokové – sukně.

  • Sporty chic

    Ani sportem inspirované vzhledy Pamelu neminuly. Konkrétně cyklistické šortky, které s oblibou nosila i princezna Diana, spolu s oversized mikinou a teniskami, z nichž rošťácky vykukovaly vysoké ponožky. Tato estetika 90. let hýbe i současnou módní scénou. Stejně tak jako zkrácená trika se sportovními potisky, která Pamela nosila k minisukním a vysokým kozačkám.

    Inspiroval vás styl Pamely Anderson? Velký výběr trendy oblečení najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.