Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muzikálová premiéra byla pořádně hot! Která známá kráska oblékla nejvíce sexy model?

24. března 2023 | 11:00

Hudební divadlo Karlín se včera zahalilo do slavnostní nálady oslavující dlouho očekávanou premiéru zbrusu nového muzikálu The Bodyguard. Vedle představení nechyběla ani tradiční pompa rudého běhounu, který zdobily známé krásky. Které modely při této příležitosti vynesly, kdo vsadil na aktuální trendy, a kdo naopak na vražedné výstřihy a hříšně vysoké rozparky?

Muzikál The Bodyguard, který vznikl podle stejnojmenného filmového fenoménu z roku 1992 s Kevinem Costnerem a Whitney Houston, má za sebou svou úspěšnou premiéru. Hlavních rolí se zhostili Hynek Čermák coby osobní strážce Frank Farmer a Eva Burešová v alternaci s Terezou Maškovou jako Rachel Marron. A právě Eva Burešová byla zářnou hvězdou nejen na jevišti, ale také následně na rudém běhounu.

Video se připravuje ...
Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité

Důraz na dekolt

Její vynesená zlatavá róba s oslnivými odlesky odrážela slavnostní náladu. Oblékla dlouhou večerní s korzetovým živůtkem kopírujícím křivky, který mimo jiné půvabná herečka a zpěvačka s oblibou nosí. Od korzetu se linoucí dlouhá splývavá sukně dominovala hříšně vysokým rozparkem, jenž odkrýval ladné nožky obuté v elegantních lodičkách s ostrou špičkou, jež byly skvělou volbou k vybrané róbě.

Eva Burešová nebyla jediná, která vsadila na srdíčkový výstřih, jenž dá vyniknout dekoltu. I zpěvačka Tereza Mašková, která supluje Evu v hlavní roli, vsadila na tento ryze ženský střih. Avšak vzhledem k absenci rozparku, který nahradila dlouhá sukně s pohádkovým třpytem, vyznívala střídmějším a sofistikovanějším dojmem. Kompletní styling, kterého se zhostil designér a stylista Dominik Navrátil, prokázal mladé umělkyni nevýslovnou službu. Zpěvačka měla totiž jednu z nejokázalejších rób večera.

Energická červená

Co by to bylo za oslavný koberec bez energické červené! Do té se zahalila zpěvačka Michaela Nosková, která oblékla zářivě červený model od svého oblíbeného Svatebního salonu Maya. Ten nabízí i širokou škálu společenských šatů. Dominovalo jim smyslné zavazování na zádech, ale také silueta mořské panny, která zpěvačce velmi lichotila.

V půvabné červené se představila i herečka Bára Fišerová, která zaujala nejen sytým, smyslným odstínem, ale také opulentní 3D mašlí, která je aktuálním žhavým trendem. Více se o něm můžete dočíst v našem článku zde:

Dekorovala její pravé rameno, kdy doplňovala asymetrický střih na jedno rameno. Ten je mimo jiné jedním z vděčných, a tedy lichotivých střihů pro všechny typy postavy. Prodlužuje totiž siluetu a dodává každému looku punc exkluzivity, což se hravě potvrdilo i v tomto případě.

Noční obloha

Lichotivý halter střih předvedla herečka Kateřina Brožová, která se vyjímala v šatech v barvě noční oblohy. Róba pocházející od luxusní značky Ralph Lauren propůjčila ženské křivky i vzhledem k opasku. Obdobný odstín a střih vynesla i zpěvačka Dasha, která oblohu připomínala i třpytivým reliéfem šatů.

Sháníte slavnostní večerní šaty? Vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma a ušetříte!

Na další modely z premiéry se podívejte do naší fotogalerie.

Autor: Žaneta Podlahová