Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Spadne vám brada! Katie Holmes před půlkulatinami vypadá víc sexy než kdy dřív

20. ledna 2023 | 06:00

Ačkoliv herečka Katie Holmes v módě leckdy klopýtne, z tuctové holky se vypracovala na módní ikonu. Nadčasové kousky mísí s aktuálními trendy, jako tomu bylo při nedávném rozhovoru v noční talk show The Tonight Show s Jimmym Fallonem. Jakým lookem všem vyrazila dech?

Herečka se svým nedávným lookem v noční talk show sklidila ovace. Při pohledu na ni jsme se duchem přenesli do snových 20. a 30. let, k okázalé večírkové módě maximalismu. Svůj outfit totiž ozvláštnila černou sukní s dlouhými úzkými třásněmi, které byly pro tehdejší dobu příznačné.

Tip na video: Které barvy ovládnou letošní rok?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Sukni, která tancovala s každým jejím pohybem, vkusně doplnila černým blazerem v prodloužené délce s výraznými ramenními vycpávkami. Ten dodal jinak velmi ženskému looku lehký podtón pánského šmrncu. Zpod saka se vyjímala bílá košile s rozhalenkou, která v záplavě černé celkový outfit rozzářila. Stejně tak opravdu opulentní kruhové náušnice ve zlaté barvě i sandálky na podpatku s blyštivým páskem. Průhledné černé punčocháče pak dodaly looku jistou dávku elegance i glancu.

Nákupní tipy: Sukně Cynthia Rowley, prodává Farfetch, 719 € (17 214 Kč); košile Massimo Dutti, 1595 Kč; sako Massimo Dutti, 5595 Kč; silonky Astratex, 289 Kč; sandálky na podpatku Stuart Weitzman, prodává eobuv.cz, 11 880 Kč; náušnice Mango, 399 Kč

Stylový look, ve kterém se mísí prvky maximalismu s minimalismem, dokonale doladila staženým copem i líčením, kterému dominovaly zvýrazněné oči, jež byly kontrastem k jinak decentnímu make-upu.

V talk show se svěřila, že je poměrně vyděšená ze zkoušek na nadcházející debut divadelního dramatu Anna Ziegler v Off-Broadway, v němž si zahraje filmovou hvězdu Julii Cheever. „Někteří herci se do toho dostanou, zvyknou si na to, přijedou a odehrají to. Já taková nejsem. Každý den musím číst své řádky a jsem vyděšená až do závěrečné noci. Jednou jsem zapomněla řádek a bylo to tolik děsivé,“ nechala se slyšet Katie Holmes. S Jimmym se také rozpovídala o svých hereckých začátcích, o tom, že po první roli ve filmu Ledová bouře nabyla zjištění, že herectví je to, co chce v životě opravdu dělat.

Na další vydařené looky Katie Holmes se podívejte do naší fotogalerie.

Outfit inspirovaný Katie Holmes vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma za výhodné ceny.

Autor: Žaneta Podlahová