Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hádali byste jí její věk? Přes 20 let staré fotografie dokazují, že se Lucy Liu téměř nezměnila

17. března 2023 | 15:47

Akční snímek Shazam! Hněv bohů, jenž je pokračováním komiksového filmu studia DC z roku 2019, přichází do kin. Kromě rodinné podívané za doprovodu pubertálního humoru, akčních scén a superschopností se můžete těšit i na oblíbené herečky jako Helen Mirren či Lucy Liu, které se představí jako řecké bohyně. Po tom, co se americká herečka čínského původu zúčastnila několika světových premiér tohoto filmu, však máme pocit, že Lucy Liu jistými nadlidskými schopnostmi přece jen oplývá. Od doby své největší slávy se totiž téměř nezměnila!

Čtyřiapadesátiletá herečka Lucy Liu, která vstoupila do povědomí diváků především na počátku nového tisíciletí legendárními filmy jako Charlieho andílci či Kill Bill, se od té doby téměř nezměnila. Důkazem toho jsou její účasti na premiérách, kde byla ozdobou každého rudého běhounu.

Tip na video: Jaké šaty ovládnou nejen jarní sezonu?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Na poslední premiéře v americkém Los Angeles doslova zazářila v pohádkově okouzlujících midi šatech. Dominoval jim bělostný šifonový top se spadlými rameny, který byl potažen přes korzetový živůtek kopírující siluetu. Ženské křivky pak doplnila brokátová asymetrická sukně s florálním motivem. Lucy hvězdný lesk navíc podpořila vražednými podpatky na vysoké platformě a psaníčkem s flitrovaným reliéfem.

To však nebyl její jediný omamný vzhled. Na londýnskou premiéru filmu dorazila v zářivě žlutých šatech, jež oplývaly řasenou sukní a hříšně vysokým rozparkem. Spolu se svou kolegyní Helen Mirren, která je o dvě dekády starší, tvořila pestrobarevné duo, a absolutně tak obě zabodovaly optimistickým dopaminovým oblékáním.

Sedmasedmdesátiletá herečka totiž oslnila v dramaticky objemném plášti s opulentní vázačkou kolem krku v podobě mašle, pod nímž se vyjímal all black model. Barbiecore styl byl navíc podpořen společenskými rukavičkami a vysoce vyčesaným drdolem.

Na to, jak to dámám slušelo, ale i na téměř neměnný vzhled Lucy Liu se podívejte v naší fotogalerii.

Autor: Žaneta Podlahová