Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ceny Grammy ve znamení vražedných výstřihů: Kdo měl tu nejodvážnější róbu?

6. února 2023 | 14:50

Slavnostní ceremonie 65. ročníku předávání cen Grammy, jež je tou nejzvučnější hudební událostí roku, přinesla světový rekord, hvězdná pěvecká vystoupení, ale i módní triumfy. Kdo ovládl večer svým umem i módním vkusem?

Letošní prestižní hudební ocenění konané v Los Angeles ovládla na plné čáře zpěvačka Beyoncé. Zasloužila se totiž o nový světový rekord. Ten trhla nejvyšším počtem dosud získaných cen. Z devíti nominací obdržela hned čtyři zlaté gramofony, a to v kategoriích nejlepší taneční/elektronické album, nejlepší taneční/elektronická nahrávka, nejlepší R&B výkon i nejlepší R&B píseň. Tím se zasloužila o celkový počet 32 hudebních cen, a předčila tak 25letý rekord, jehož držitelem byl britský dirigent maďarského původu Georg Solti. Již zesnulý umělec získal své poslední ocenění rok po své smrti, a to v roce 1998.

Tip na video: Jaké šaty ovládnou letošní rok?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Triumf i na červeném koberci

Jako by to nominovaná tušila, oblékla se do róby příznačné pro titul královny večera. Vyjímala se v dlouhé večerní s metalickými odlesky, které dominovala stříbrná sukně s výrazně vykrojenou přední siluetou a opulentními volány. Saténový korzet zlatého tónu dodával pak celkovému vzhledu šatů značný budoární nádech. K tomuto závanu, jenž měl erotický náboj, dopomohly i vysoké rukavičky, které tvořily pomyslnou třešničku. Šaty z dílny Gucci však nebyly jedinými, které oplývaly exkluzivitou, extravagancí, ale především hlubokým výstřihem.

65letá ikona stylu

Letošní udílení totiž doslova překypovalo smyslnými výstřihy, které oblékla řada známých krásek. Od Beyoncé přes Jennifer Lopez, Heidi Klum, dceru Madonny – zpěvačku Lourdes Leon – až po Fran Drescher, hvězdu sitcomu z 90. let The Nanny. Pětašedesátiletá ikonická herečka, která zvolila model s výrazným dekoltem, se však nevyjímala v dlouhé večerní jako ostatní krásky, ale v overalu s flitrovaným reliéfem, který ji absolutně omladil. Na sociálních sítích se tak hemžily podporující reakce jejích fanoušků, kteří stále nevěřícně kroutí hlavami nad jejím věkem.

O jejím tajemství krásy, kterým dodává své tváři mladistvější vzhled, si přečtete v našem článku zde:

Opakující se módní vzorce

Oslava ženského těla byla značná u modelů se smyslnými průstřihy, ale i s asymetrickými siluetami přes jedno rameno kopírujícími ženské křivky. Opakující se módní atributy nepodlehly jen střihům, ale i zvoleným barvám. Ve značné převaze byly zastoupeny černá, stříbrná, růžová, ale i modrá připomínající noční oblohu.

Nejokázalejší róba

Této barvě udělala poctu především zpěvačka Taylor Swift se svým co-ord setem. Róba Roberto Cavalli se vyjímala nejen svou působivou, tolik tajuplnou barvou, ale i oddělující sukní s decentní vlečkou, která prodlužovala zpěvaččinu siluetu, a crop topem s vysokým stojáčkem a dlouhými rukávy.

Elegantní šaty podle vašeho vkusu vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na všechny smyslné modely se podívejte do naší fotogalerie.

Autor: Žaneta Podlahová