Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

3 zimní outfity podle ceny: Víte, kolik za ně platíte? Tyto částky vás možná překvapí!

10. ledna 2022 | 06:00

Zimní oblečení stojí bezesporu nejvíce ze všech oblečení pro různá roční období. A pokud si chcete pořídit zbrusu nový outfit od kabátu až po boty, ve vaší peněžence to pořádně provane. Máte představu, jaké jsou nejlevnější verze outfitů či kolik právě váš zimní model vlastně stál? Pojďme si to společně vyčíslit!

V létě si stačí navléknout pohodlné šaty, nazout sandálky a máme tu outfit v cuku letu za zhruba tisíc korun. V zimě si však vzhledem k několika vrstvám oblečení, které nás chrání před nástrahami nevlídného počasí, za model o dost připlatíme. Nejnákladnějšími položkami jsou vlněné kabáty či kožené kozačky. Pokud tedy chcete ušetřit, popřemýšlejte o kompromisu v podobě péřové bundy místo kabátu z ryze kvalitních materiálů či kozaček ze syntetických materiálů. Je jen na vás, zda dáte přednost kvalitě, či ceně. Ušetřit se však dá vždy. Na své vysněné kvalitní kousky můžete směle číhat v aktuálních výprodejích. Jaké oblečení v nich seženete? Inspirovat se můžete v našem článku zde:

Pojďme se ale společně podívat na cenové relace jednotlivých looků. Outfity jsou v absenci spodního prádla, punčošek, basic triček, tílek či roláků, které každá již vlastníme.

Do 5500 Kč:

Nejlevnější verzi obsadil model s džínami v hlavní roli za doprovodu semišových kovbojek. Pokud zvolíte boty v hnědé barvě eskalující do velbloudí, neotřele rozsvítí váš look. Džíny pak doplňte krémovým oversized svetrem s žebrovaným rolákem a biker bundou se závanem mužského šmrncu.

Tipy na nákupy: Svetr H&M, 899 Kč; džíny Zara, 699 Kč; bunda Stradivarius, 1799 Kč; kovbojské boty CCC, po slevě 699 Kč; kabelka Mango, 1299 Kč

Do 6500 Kč:

Teddy coats – neboli kabáty s reliéfem připomínajícím beránčí rouno či medvídka – jsou těmi nejvíce roztomilými svrchníky aktuální sezony. Nalaďte se na jeho elegantní a něžnou vlnu a zkombinujte ho s minisukní a svetrem s půvabným copánkovým vzorem. Nebojte se světlých barev v zimě stejně tak jako neotřelých barevných kombinací. V tomto případě odstínů limetkové spolu s barevným spektrem růžové.

Tipy na nákupy: baret Zara, 449 Kč; náušnice Mohito, 199 Kč; svetr Mango, 1299 Kč; sukně Mango, prodává zalando.cz, 799 Kč; kabát Mohito, 1799 Kč; kozačky Raid Wide Fit, prodává zalando.cz, 1300 Kč; kabelka Mango, 599 Kč

Do 7500 Kč:

Tak jako kontrastní pastelové barvy jdou ruku v ruce, tak jdou i jejich tlumené protiklady. Petrolejová spolu s bordó a hnědou vytvoří zcela tajemnou kombinaci elegantní lady. Přiléhavé šaty s vysokým stojáčkem jsou praktickou volbou k mnoha příležitostem. Ať už do práce, do města či na večerní drink s kamarádkou. Aby vám nebyla zima, doplňte ho huňatým rolákem a vysokými kozačkami na vyšším blokovém podpatku.

Tipy na nákupy: šaty H&M, 399 Kč; rolák H&M, 899 Kč; kozačky Prima Moda, prodává zalando.cz, po slevě 3050 Kč; kabát Stradivarius, 1799 Kč; kabelka Mohito, 599 Kč; rukavice Lindex, 399 Kč

Stylový outfit na zimu vybírejte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Na jednotlivé kousky z koláží se můžete podívat v naší fotogalerii: 

Jaké trendy roku 2022 vám nesmí chybět v šatníku? To se dozvíte v následujícím videu: 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Autor: Žaneta Podlahová