Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak nosí slavné ženy kozačky? Víme, kde koupit podobné kousky!

8. ledna 2022 | 06:00

Čas od času se rády inspirujeme stylem slavných žen. Tentokrát jsme se zaměřily na kozačky. Jaké jsou trendy, které si zamilovaly známé ženy, jak je nosí a kde koupíte podobné kousky?

Slavné krásky si zamilovaly po čas zimy kouzlo kozaček. Za jejich královnu lze právoplatně prohlásit britskou moderátorku a televizní hvězdu Amandu Holden, která ve svých padesáti letech dokazuje, že není třeba se módy obávat ani ve zralém věku. Ba naopak, půvabná kráska by strčila do kapsy daleko mladší ročníky! Mezi její horké favoritky patří vysoké kozačky na nepříliš jehlovém podpatku převážně s ostrou špičkou a v délce ke kolenům. K nim zvolila lahvově zelenou koženkovou minisukni, rolák v podobném odstínu a vojenský khaki kabát s dominantními zlatými knoflíky.

U Amandy však nekončíme, konkuruje jí totiž moderátorka, zpěvačka a tanečnice Ashley Roberts. K šedým mušketýrkám (vysoké kozačky nad kolena) zvolila modré šaty a svou oblíbenou biker bundu se závanem pánského šmrncu, která je výrazná díky kožešinovému lemování na klopách, límci i rukávech. Ashley tuto bundu v zimě jen tak nesundá, stejně tak jako přemíru vysokých kozaček!

Tip na video: Které další zimní boty stojí o vaši pozornost? 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Velmi neotřelé kombinace pak volí modelka Irina Shayk, která se nebojí do kozaček zastrkat i lehce širší kalhoty či overal. Vedle nižších zimních bot pod kolena na podpatku – podpatku ve tvaru kačenky – často nosí i vysoké kozačky sahající až do poloviny stehen. Ty kombinuje s krátkými sukněmi, ale i upnutými kalhotami.

Baví nás i styl Victorie Beckham opřený o pestrobarevnost, která však ladí do posledního detailu. S inspirací vás potěší i herečka Diane Kruger se svými kotníčkovými kozačkami v metalickém odlesku či vysoce elegantní model se zvířecím reliéfem modelky Elišky Bučkové!

Sháníte kozačky? Velký výběr bot za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Podívejte se do naší fotogalerie a načerpejte veškerou módní inspiraci:

Autor: Žaneta Podlahová