Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 19°C

Kuráž jim nechybí! Tyhle krásky vynesly nejodvážnější šaty roku a ukázaly téměř vše

26. prosince 2021 | 06:00

Konec roku s sebou nese bilanci, zhodnocení uplynulých dní, týdnů a měsíců. A jelikož jsme se od minulého roku těšily na znovuotevření bran do kulturního života, kochaly jsme se nespočtem honosných rób slavných krásek, které je  vynesly na červený koberec i mimo něj. Některé z nich nás však neupoutaly pouhou krásou, ale především absolutní vyzývavostí. Krásky oblékly totiž modely, ve kterých bychom se dost možná samy červenaly. Kdo se toho letos opravdu nebál?

Hříšně vysoké rozparky, hluboké dekolty i odhalená bříška. Žhavý koktejl, který je poznávacím znamením půvabné herečky a zpěvačky Zendayi. Pokaždé, když se ukáže na červeném koberci, má na sobě pořádně sexy model. Tento fakt dokazuje posledně vynesená dlouhá večerní róba z dílny Valentino, kterou oblékla na premiéru filmu Spider-Man: Bez domova. Béžové šaty vyznívaly lehoučkým dojmem stejně jako jejich příznačný motiv pavučiny. Ačkoliv byl model vskutku odvážný, nepřekročil hranici vulgárnosti, ba naopak. Není tak divu, že se k ní její partner, herec Tom Holland, láskyplně tisknul a mohl na ní oči nechat.

Obdobný mix hříšnosti a provokace je typický i pro zpěvačku a herečku Jennifer Lopez. Ta při příležitosti velkolepé americké události roku Met Gala všem vytřela zrak a předčila mladé krásky z přehlídkových mol. Brala dech smyslnou hnědou róbou s dlouhou vlečkou a velmi hlubokým výstřihem téměř až k pupíku. Model inspirovaný westernem z ní udělal dominantní a odvážnou kovbojku, které bychom stěží hádali 52 let!

O pozdvižení na Met Gala se postarala i věhlasná modelka Kendall Jenner, která zvolila naked (nahé) šaty à la chytrá horákyně. Všichni tak mohli obdivovat její zadeček, jenž jí v šatech vynikal.

Met Gala je každoroční přehlídkou výjimečných modelů. Kdo oblékl jeden z nejvýraznějších? Na to se podívejte ve videu!

Video se připravuje ...
Katy Perry na Met Gala v New Yorku • VIDEO: Profimedia

Jeden z nejkontroverznějších modelů roku pak oblékla zpěvačka Lizzo. Model jí dělal společnost při oslavě 29. narozenin rapperky Cardi B. Zpěvačka byla spoře oděná do síťovaného modelu fialové barvy, který odhalil téměř vše. Pro Lizzo jsou však odvážné modely typické a na své výrazné křivky je náležitě hrdá. Nabádá tím tak ostatní ženy, aby své tělo milovaly stejně jako ona.

I české známé krásky se nebojí odvázat. Jistě si totiž vzpomenete na nejodvážnější róbu při předávání cen Českého lva. Vítězný titul bezesporu získala Jitka Schneiderová, která v dlouhých průsvitných šatech černé barvy ukázala spodní prádlo i štíhlé tělo.

Podívejte se na další žhavé modely, které oblékly známé krásky. Šokovat vás budou televizní hvězda Dorit Kemsley, americká modelka a herečka Karrueche Tran nebo herečka Salomé Dewaels!

Autor: Žaneta Podlahová