Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

50 odstínů černé z Brit Awards: Rukavice dominy, hříšné rozparky i odhalené pupíky!

10. února 2022 | 06:00

Letošní ročník udílení hudebních cen Brit Awards, který se konal v londýnské O2 aréně, ovládla na celé čáře zpěvačka Adele. Odnesla si totiž hned tři ceny včetně ocenění Umělec roku, které bylo historicky poprvé genderově neutrální. Kralovala večeru nejen svými úspěchy, ale také nebývalou krásou. Ohromila v černé róbě s hlubokým, avšak decentním dekoltem. Které další krásky se zahalily do černé, tedy ehm, spíše odhalily?

Při pohledu na Adele nám spadla čelist a absolutně jsme oněměly! Ocenění by měla dostat i za svůj vzhled! Večer si podmanila v dlouhé sametové róbě Armani Privé s hlubokým srdíčkovým dekoltem, který vypadal velmi vkusně a elegantně. Ohromující wow efekt tvořil především průhledný tyl se vzorem velmi drobných puntíků, lépe řečeno teček, které dekorovaly ramena i dlouhou vlečku.

K róbě byly s naprostou lehkostí doladěny i doplňky, líčení a vlasový styling. Dokonalé kočičí oči ale nevzbuzovaly takový zájem jako obří diamant na levém prsteníčku. Náhoda? Není divu, že se nyní rozšířily spekulace o tom, zda ji partner – sportovní manažer Rich Paul – požádal o ruku, nebo jestli byl velký prsten pouhou ozdobou a pomyslnou tečkou za perfektním outfitem…

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Profimedia

Černá barva se nevyjímala jen na oblíbené popové zpěvačce. Lze říct, že se linula celým večerem, jelikož ji oblékly další kolegyně Adele. Zpěvačka Holly Humberstone zazářila v krajkových midi šatech značky Gucci. Mix textur šaty bezesporu povýšil na okázalost. Květinová výšivka na sukni, krajka v horní části a především pak objemné spadlé rukávy z peří tvoří hlavní dominantu modelu. O tom, že patří mezi ty více odvážné, není pochyb.

Při pohledu na něj jsme se ale nezačervenaly tolik jako při pohledu na róbu vynesenou zpěvačkou, tanečnicí a moderátorkou Ashley Roberts. Černé dlouhé šaty s nespočtem průstřihů a hříšně vysokým rozparkem od návrháře Eli Mizrahiho, tvořícího pod značkou Mônot, jsou mezi slavnými kráskami opravdu oblíbené. V minulosti je oblékly herečka Kate Hudson nebo zpěvačka Justine Skye. Ashley Roberts navíc model doplnila koženými dlouhými rukavicemi a černými sandálky na podpatku. Jak sexy!

Smyslný model od tohoto libanonského kreativce oblékla i moderátorka a DJka Maya Jama. Své dokonalé tělo předvedla v trendy co-ord šatech, které zkombinovala se třpytivými mules lodičkami a kožíškem do ruky.

Inspirovaly vás outfity celebrit? Skvělé módní kousky za nejvýhodnější ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na další sexy krásky v černé se můžete podívat do naší fotogalerie!

Autor: Žaneta Podlahová