Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ženy ve znamení Vodnáře: Jejich šatník je inspirující módní chaos!

  • Co bychom se měly naučit od módního stylu Vodnářek?
    2. února 2021 | 06:00

    Znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili, ovlivňuje naši povahu. Určuje to, jak smýšlíme, jakým stylem komunikujeme, a to nejen verbálně, ale i nonverbálně – pomocí našeho vlastního vkusu v módě. Jak se oblékají ženy ve znamení Vodnáře a jaké kousky by jim rozhodně neměly uniknout?

    Rády plavou proti proudu. To zcela charakterizuje ženy ve znamení Vodnáře. Neslučují se se zažitými společenskými hodnotami, naopak jdou vstříc svobodě, idealistickým názorům, i když často narážejí, a potýkají se tak s nepochopením. A právě jejich humánnost, originalita, výstřednost, nezávislost a nespoutaná živelnost se odrážejí v jejich šatníku, který používají jako nástroj ke komunikaci. Protože Vodnářky chtějí být nepřehlédnutelné, věřte, že na ně jen tak nezapomenete. Čím vás zaujmou a nepustí v myšlenkách?

  • Jasná modř i originálně výstřední fuchsiová

    Ne nadarmo byl dán Vodnářkám do vínku měsíční kámen akvamarín. Jeho modrá barva prohlubuje jejich svobodu a pocit nekonečna. Není však jejich jediným dominantním drahokamem. I granát má v jejich osobnosti značné zastoupení, především svým fialovým až fuchsiovým zbarvením. Díky této barvě se jim daří navazovat nové pracovní i osobní známosti. Dodává jim více než kapku excentričnosti, provokace, ale i lásky. A tak by každá žena narozená v tomto vodním živlu měla vsadit na fialové, růžové a modré odstíny blůz, topů, oversized sak, šatů nebo kalhot.

  • Kaliopky

    Ano, přesně tak, vidíte správně. Kaliopky jsou žhavým trendem, který nyní nahradil klasické černé legíny. Módní influencerky jim daly nový život a uvrhly je zpět do módního světa, respektive do čela módních konverzací. Vyvolávají totiž značné kontroverze. Jejich nošení v kombinaci s lodičkami, mokasíny či balerínkami obutými naboso není v chladném počasí příliš praktické. Navíc svým netypickým zakončením poutají přílišnou pozornost. Zdá se, že tento kousek rozděluje společnost na dva tábory, a to je přesně typické i pro Vodnářky. V nich se budou cítit naprosto svobodně a smyslně zároveň.

    Co čeká a nemine v tomto roce všechny Vodnáře? Na to se podívejte ve videu!

    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Vodnáře: Co mu přinese rok 2021? Odpovídá Raven Argoni

  • Ve stylu vintage

    Vodnářky jsou poněkud chaotické a chaos vládne i v uspořádání jejich šatníku – z pohledu ostatních. Oblečení rozházené po pokoji a podlaze jim nedělá sebemenší problém, ba naopak. Rády se ve věcech přehrabují, a proto tolik tíhnou i k nákupům v secondhandech. Jejich věrným lovištěm jsou vintage obchody, a tak jim nemůžou v šatníku chybět huňatý kabát nebo oversized sako v prodloužené délce.

  • Na tělo

    Excentrický top s dlouhými rukávy a vysokým stojáčkem, jenž obepíná siluetu a vzdává hold ženským křivkám, je jedním kouskem ze základní výbavy žen ve znamení Vodnáře. Ať už vyniká batikovaným vzorem či motivem šachovnice, půlměsíců nebo výrazných květin, upnutý lehký top, který doslova splyne s kůží, jim bude dělat radost při perném pracovním dni nebo víkendovém výletě.

  • Šperky na maximum

    U jedinečných Vodnářek minimalistické řetízky nebo romantické pecičky v uších nehledejte. Jsou jiné, i co se výběru doplňků týče. Jejich dekolty budou zdobit masivní řetězy, netypické dlouhé amulety, jejich uši pak náušnice výrazných barev i tvarů.

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.