Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ženy ve znamení Kozoroha: Narodily se pro kostýmky i sexy lodičky!

  • Jaký styl mají ženy ve znamení Kozoroha?
    24. prosince 2022 | 06:00

    Znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodily, ovlivňuje naši povahu. Určuje to, jak smýšlíme, jakým stylem komunikujeme, a to nejen verbálně, ale i nonverbálně – za pomoci našeho vlastního vkusu v módě. Jak se oblékají ženy ve znamení Kozoroha a jaké kousky by jim rozhodně neměly uniknout?

    Tvrdá práce, disciplína, spolehlivost i umíněnost. Atributy, jež právoplatně definují Kozorožky – dříče. Tyto velmi ctižádostivé a svědomité ženy inklinují k praktičnosti a kontrole nad vším, naopak pohrdají lehkovážností a prvoplánovostí. Jejich životní honba za smyslem života, získáním svého vytyčeného cíle, rozmysl a zdravý rozum se odrážejí i v jejich citu pro módu.

  • Sofistikovanost jako denní chléb

    A právě vzhledem k své praktičnosti a rozvážnosti nedělají unáhlené nákupy. Rozhodně nesáhnou po takzvaných „micro trends“ (módní trendy, které se nosí pouhých pár sezon), ale naopak po udržitelné a nadčasové módě, kvalitních materiálech a konzervativním stylu hodném kancelářských prostor. Uhlazený, sofistikovaný a elegantní vzhled je jejich každodenním chlebem.

  • Pouzdrové šaty i sukně

    Ženy ve znamení Kozoroha tíhnou ke kancelářské klasice v podobě pouzdrových šatů či sukní. Tento elegantní styl však v podání Kozorožek není vůbec nudný. Působí naopak leckdy neotřele vzhledem k doplnění velmi kvalitních a módních doplňků, jako jsou opasky, kožená kabelka či vysoké podpatky. Levné kousky u těchto žen však nenaleznete. Naopak si potrpí na exkluzivní značky. Aneb vítězí kvalita nad kvantitou.

  • Sako moci

    Ženy Kozorožky mají tendenci se oblékat pro úspěch. A právě oversized sako s ramenními vycpávkami, jež působí emancipovaně, jim dopomůže k dosažení jejich cílů. Sází především na tlumené barevné odstíny, a tak budou ideální saka v černé, bílé či hnědé paletě barev. Mohou však překvapit v odstínech červené, které mají tyto ženy také v oblibě.

    Tip na video: Jak kombinovat sako? Na to se podívejte v módním pořadu Souboj velikostí S vs. XL!

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: BPŽ/Petr Němeček

  • Business kalhoty i dobře padnoucí džíny

    Business kalhoty pak dotvoří k saku vzhled jednoduché siluety, jež vyjadřuje nenápadnou eleganci. Ženy ve znamení Kozoroha se však nebojí módních střihů černých kalhot v podobě culottes (široké kalhoty s vysokým pasem v midi střihu), palazzo (široké kalhoty s vysokým pasem v maxi střihu) či paperbag (kalhoty s výraznými sklady ve vysokém pase). Ve svém volném čase pak nedají dopustit na kvalitní denimové modré kalhoty.

  • Na vlně basic

    Zodpovědné a vysoce kvalitní nákupy Kozorožek znamenají, že nikdy nezůstanou ráno ve stresu, že nemají co na sebe, a nemusí tak hekticky pobíhat po bytě. Jsou vždy skvěle připravené a kombinují outfity z basic kousků. Těmi hlavními jsou především bílá košile a bílé tričko z prvotřídní bavlny, které se jen tak nezničí.

    Trendy kousky za výhodné ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.