Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Neuvěříte, co bude slušet ženám ve dvaceti, ale i v šedesáti! Tyhle 3 kousky musíte mít

31. prosince 2020 | 06:00

Existují určité typy oblečení a doplňků, které budou slušet mladým dámám, ale i zralým ženám. V čem rozhodně zazáříte? Nechte si poradit od odborné stylistky!

„Móda je každodenní součástí našeho života. A dnes se zaměříme na tři věci, ve kterých budete vypadat skvěle ve dvaceti, ale i v šedesáti,“ říká Ľubica Kmeť Jakušová v jednom z dílů nového pořadu Štýlovečka, který můžete vidět na Mall.tv.

O které kousky se jedná? Prvním z nich je oversized plášť béžové nebo světlé barvy. Protože ne nadarmo se říká, že světlé barvy ubírají věk a propůjčují svěží vzhled. Dbejte však na pravidlo nadměrných střihů. Pokud máte na sobě již jeden oversized kousek, ostatní oděvy volte takové, které budou kopírovat vaši siluetu. V opačném případě byste se totiž v outfitu utopila, a navíc by vám nadměrné střihy opticky přidaly nějaká ta kila navíc.

Dalším tipem, jak vybalancovat proporce při nošení nadměrného kabátu, je ohrnutí jeho rukávů a odhalení zápěstí. „Takto zboříte mýtus, že oversized střihy nesedí každé postavě,“ říká stylistka.

Další kousek, který omladí vzhled a ve kterém se budete cítit dobře v každém věku, ale i stylu, jsou nestárnoucí tenisky. Nemusíte však nutně volit takzvané ugly shoes neboli boty s vyšší podrážkou, které jsou na aktuálním módním výsluní, ale můžete sáhnout třeba po klasických plátěnkách.

Jaký další kousek bude slušet jakékoliv dámě napříč generacemi? Na to se podívejte v úvodním videu!

Autor: Žaneta Podlahová