Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Královny vrstvení: Inspirujte se známými kráskami, které mají módu v malíčku

31. října 2020 | 06:00

Vrstvení je na první pohled jednoduché kombinování různých oděvů, avšak elegantní a vytříbená souhra vyžaduje praxi. Inspirujte se od známých krásek, které udávají módní směr. Ono vrstvení využijete právě v tomto počasí, ale i v zimě, a předejdete tak vrtošivému nutkání, že nemáte co na sebe. Chladné počasí není jen o tlustém svetru a péřové bundě či kabátu!

Blake Lively

Velmi půvabná herečka Blake Lively má velký cit pro módu stejně tak jako postava, kterou ztvárnila v úspěšném seriálu Gossip Girl, v překladu Superdrbna, ze kterého si ji určitě pamatujete. Ona a herečka Leighton Meeser alias Blair Waldorf představovaly nejlepší kamarádky, neohroženou dvojici a módní ikony. Mladé dívky toužily být jako ony a stylizovaly se do stejného oblečení. Není proto divu, že Blake i nyní umí důmyslně vrstvit. Pánský styl je jejím oblíbeným a nebojí se použít ani smokingovou vestičku s kravatou pod sako při společenských událostech. Vestičky má oblíbené i při volnočasových aktivitách, ale ty pletené. Nosí je na bílou košili spolu s prošívanými šortkami a dlouhou parkou. Známá kráska udává i současný trend – sako pod kabátem. Kombinace, kterou nosí už dlouho. Ne nadarmo si od nás zasloužila přezdívku královna vrstvení!

Olivia Palermo

Olivia Palermo je známá svým vytříbeným stylem. Nebojí se barevných kombinací, které působí v jejím podání velmi sofistikovaně, ač se leckdy jedná o velmi výraznou a divokou kombinaci přemíry vzorů i materiálů. Vrství často, ale i v monochromatickém stylu, kdy je outfit složen z různých odstínů totožné barvy. Úpletové šaty s výstřihem do V v midi střihu obléká na upnutý rolák, to pak doplní minimalistickým kabátem. Ráda vynese i kožený laclový overal, pod kterým se vyjímá rolák, a rozepínací svetr. I tak může vypadat efektní podzimní vrstvení s absencí hřejivých péřových bund.

Leonie Hanne

Influencerka, německá módní blogerka Leonie je nezbytným a častým hostem fashion weeků. Kamkoliv přijde, září na dálku svými barevnými outfity a nepochybně udává mladé generaci módní směr. Pro mladou krásku jsou typické roláky, které se vyjímají pod saky. Zkuste to i vy a na sako ještě vezměte midi kabát. K looku oblékněte široké palazzo kalhoty s vysokým pasem, nebo naopak skinny kalhoty spolu s širšími kozačkami do špičky na blokovém podpatku.

Ashley Roberts

Ashley se nejvíce proslavila jako členka dívčí kapely Pussycat Dolls. Nyní ji ale neživí zpěv ani tanec, nýbrž práce moderátorky britského rádia Heart. Cestou do zaměstnání je vždy zachycena ve svěžích outfitech a dokazuje, že móda je opravdu hrou! Podívejte se sama do naší fotogalerie! Nejvíce kvituji saténové slip dress se vzorem písma na bílé oversized košili s balonovými rukávy. Půvabná blondýnka look doplnila černými koženými kozačkami ke kolenům.

K mistryním tolik ošemetného vrstvení patří i světová modelka Gigi Hadid, která sází na ryze pánský uvolněný styl, nebo moderátorka a zpěvačka Amanda Holden. V českých končinách pak noblesou oplývá Daniela Peštová. Nejen já nezapomenu na černý outfit, který Daniela vynesla při příležitosti Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Sametové midi šaty na špagetových ramínkách s žabkováním na hrudníku se vyjímaly na upnutém černém roláku. Monochromatický černý model doplnila o červenou kapitánku české značky Tonak.

Náš tip: Zajímá vás, jak zvládají další celebrity podzimní a zimní vrstvení? Pak si kupte magazín Blesk pro ženy, v němž najdete inspiraci i s nákupními tipy! Spoustu čtení a také třeba recepty na božské jablkové koláče objevíte v aktuálním čísle, které koupíte v novinových stáncích. Nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

titulka Blesk pro ženy
Autor: red

Chcete více módní podzimní inspirace? Podívejte se na video nového pořadu!

Video se připravuje ...
Souboj velikostí S vs. XL: Jak zkombinovat sako tak, aby slušelo hubeným ženám i baculkám? • VIDEO: BPŽ/Petr Němeček

Autor: Žaneta Podlahová