Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Přehledně: Jaké podzimní boty zvolit k těmto šatům?

4. října 2022 | 06:00

Také se mermomocí nechcete vzdát šatů na podzim a v zimě? V tom případě vás potěší hravé kombinace tohoto ryze ženského oděvu s různými typy obuvi. S přidáním punčoch a kůže dostanou jinak letní kousky zcela nový, neotřelý vzhled.

Volánky + bagančata

Romantické kaskádové šaty spolu s volánky vytvoří efektní kontrast s bagančaty – kotníkovými botami v černé barvě, které připomínají nezbytnou součást vojenského mundúru. Mohou být šněrovací, na zip, ale i volně nazouvací s masivní podrážkou – přesně řečeno chunky chelsea boots. Na šaty pak vezměte sako spolu s kabátem jednoduchého střihu.

Jaké další boty ovládnou podzimní a zimní sezonu? 

Video se připravuje ...
Trendy 2022: Jaké boty pofrčí na podzim a zimu? • VIDEO: Videohub

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Favorite look from San Sebastián 🍂 #ootd #fashionblog #style #haul #lookoftheday #wiwt #inspo #outfitpost #ootdshare #whatiwore #outfit #outfitideas #lookoftheday #outfitvideo #lookbook

Příspěvek sdílený LISA GERMANEAU (@lisagermaneau),

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quien dijo que no se puede hacer una foto cool en un lugar así! 😋 Nuestra creatividad no tiene límites 💥

Příspěvek sdílený Jes | Latina babe (@formallyjes),

Květiny + kovbojky

Florální motiv a westernové boty jsou nesmrtelnou kombinací a stále věrně fungují. Ostatně kovbojské boty jsou letos na aktuálním módním výsluní a víme proč. Jsou totiž zatraceně sexy a evokují nespoutanou divokost, rozvernost a ryzí ženskost. A jak je tedy nosit? K midi květinovým šatům můžete zvolit semišové kotníčkové kozačky do špičky nebo ty širší ke kolenům v černé kůži. Pro intenzivnější vzhled smyslné kovbojky doplňte outfit kloboukem. Na šaty si oblékněte huňatý rolákový svetr a na něj pak navrstvěte kabát. Look hodný kanceláře, ale i romantické večeře.

Úplet + široké vysoké kozačky

Úpletové šaty jsou symbolem podzimního ženského šatníku. Zahřejí na těle i duši i v tom největším nečase. A to díky svému na dotek příjemnému materiálu. Daří se obepínajícímu střihu, jenž kopíruje ženské křivky, ale i oversized verzi v délce nad kolena i midi střihu. Pokud prahnete po skandinávském stylu do nepohody, zvolte k nim trendy robustní širší holínky, které spíše evokují vzhled luxusních kozaček. Jste-li spíše příznivkyní elegance, obujte k nim široké kozačky na blokovém podpatku.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favorite person 💘

Příspěvek sdílený Emili Sindlev (@emilisindlev),

A co kožené šaty?

S koženými šaty se letos opět roztrhl pytel. Přinášejí totiž nadčasovost, ale také neotřelý vzhled s kapkou přirozené a akceptovatelné drzosti. K nim, stejně jako i k denimovým šatům, můžete zvolit jakoukoliv již zmíněnou obuv, pokud budou zcela jednoduchého střihu bez vzorů a zbytečných aplikací. Dokonalou symbiózu budou tvořit i s klasickými kotníkovými kozačkami na nižšším podpatku v černé barvě. Pozor si však dejte jen na příliš vysoké boty nad kolena se špičkou a jehlovými podpatky. Kombinace by působila vulgárně.

Sháníte stylové podzimní boty za výhodnou cenu? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma!

Na výběr těch nejlepších podzimních bot se podívejte do naší fotogalerie: 

Autor: Žaneta Podlahová