Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Návrhářka Alena Wilson: Ženy jsou v dnešní době zbytečně zakomplexované

Video se připravuje ...
VIDEO: Vladimír Petráš / BPŽ
4. ledna 2017 | 06:00

Je zajímavé, že snad není ženy na planetě Zemi, která by sama sebe brala takovou, jaká je. Módní návrhářka Alena Wilson navrhuje šaty pro všechny ženské křivky a sama je udivena, kolik žen se zbytečně trápí zbytečnými komplexy.

„Pro mě je nejdůležitější se o klientce dozvědět co nejvíc věcí, pomůže mi to vycítit, co na sobě má ráda, a co naopak ne. Řeknu vám, že ženy v dnešní době jsou tak strašně zakomplexované, že když se ženy zeptám, co na sobě nemá ráda, tak mi řekne dvacet věcí, a když se zeptám na jednu věc, kterou na sobě opravdu miluje, tak třeba minutu mlčí. To je katastrofa, protože jsou to všechno nádherné ženy,“ vysvětlila nám Alena Wilson.

„Sama nejsem modelka velikosti třicet čtyři, což mi strašně pomáhá. Kolikrát při navrhování myslím na to, jak bych se já cítila v tom kterém modelu. Chci, aby se ženy v mých šatech cítily krásné, aby to podtrhovalo jejich ženskost a půvab. Střihy mých šatů mnohdy ženu dělají opticky štíhlejší a to je úžasný pocit.“ Alena nedávno otevřela svůj butik na Újezdě v Praze, takže pokud toužíte po krásné róbě na plesovou sezonu, běžte se podívat.

Video se připravuje ...