Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Česká móda: Kabelky, které vyprávějí příběh a dávají věcem nový život

Video se připravuje ...
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
19. ledna 2017 | 06:00

Ester Geislerová se spojila s návrhářkou Josefínou Bakošovou, která je její dlouholetá kamarádka, a vznikly hravé kabelky pro děti. Jako vždy se nápad zrodil, protože trh nenabízel to, po čem prahla srdce maminek. Nápad je to opravdu zajímavý. Posuďte sami.

„Každá kabelka je originál a obsahuje šperky a kousky ze soukromých sbírek. Pokud si někdo bude přát kabelku se svými vlastními komponenty, tak mu ji rádi vyrobíme na míru. To nás na tom právě baví, že pokud máte doma něco jako lichou náušnici po babičce nebo jiné poklady, tak jim můžete na kabelkách dát nový život,“ vysvětlila nám Ester Geislerová.

Video se připravuje ...
Jak si hrát s kabelkami Pepieta • VIDEO: youtube

Kabelky mají ještě další různé vychytávky. Obsahují pytlíček, do kterého si magnetické komponenty můžete schovat, aby se nepoztrácely. Rozkošné taštičky jsou nejen interaktivní pomůckou ke hraní, mají roztomilý dětský design, ale i voní. Vevnitř je totiž schovaná kůžička, která je namočená v něžném olejovém parfému, takže pokaždé když se kabelka otevře, rozvoní se do okolí. Originální kousky jsou také patřičně cenově ohodnoceny. Jeden kousek můžete koupit za necelé čtyři tisíce.