Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Česká móda: Olé made of stars má styl a sladí vás i s vaším mrňousem

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič
22. července 2016 | 06:00

Kristina Petkovic si prošla dráhou modelky a v módě se pohybuje v podstatě celý život. Až potom, co se jí narodily její dvě děti, se rozhodla založit svou značku, která by stylově oblékala děti. Když už oblékala je, ušila si i model pro sebe a sladila se s nimi. Brzy se značka musela rozšířit o oblečení pro maminky.

V roce 2010 začala Kristina, která pochází ze Srbska, se značkou Baby Olé, ale brzy se musela začít orientovat i na oblečení pro dospělé. „Dostala jsem nápad udělat pro sebe i pro syna tričko s kravatou, přišli jsme s tím do města a všichni na nás koukali a hrozně se jim to líbilo. Ke kravatce vzniklo sáčko, nejdřív pro děti, pak to chtěly i maminky – a tak to šlo. Za pět let jsme se díky pozitivním ohlasům a poptávce rozrostli a děláme oblečení i pro maminky a tatínky,“ vysvětlila nám usměvavá Kristina.

Veškeré nápady, které mají, vznikají v rodině a pro rodinu. Její tchyně se totiž v oboru pohybuje už třicet let. Vše je pouze v určitém limitovaném množství a každý kousek je do detailu zpracovaný. Oblečení je z úžasně příjemného materiálu – např. moderní měkké teplákovky, ve které se budete cítit příjemně po celý den. Cedulky jsou ručně našívané. Olé spolupracuje se Svazem paraplegiků, ti se starají právě o přišívání. Trička pro dospělé pořídíte už od pěti set korun, šaty od čtrnácti set. Více zjistíte na jejich webu