Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hřejivé svetry: Vyberete si klasiku, nebo dáte přednost extravaganci?

  • 20. ledna 2015 | 06:00

    Svetr je prostě klíčový kousek každého ženského šatníku. Dáte přednost klasice, nebo vyzkoušíte netradiční "plandavý" kardigan? Podívejte se, které střihy hrají prim!

  • Stará dobrá klasika

     

    Jednoduché pletené svetry musí mít ve skříni každá z nás. Nejen, že vás dokonale zahřejí během zimních procházek nebo na cestě do práce, ale také je můžete využít na lyžování i další zimní sporty. Nebojte se, že když se v zaměstnání svléknete do svetru, způsobíte pozdvižení. Svetry mohou být skvělou součástí elegantního outfitu. Ať už tedy obléknete pouzdrovou sukni nebo oblíbené džíny, vždycky bude pletený svetřík vypadat skvěle.

    Lindex, 499 Kč
    Autor: archiv firem
  • Extravagantní kardigany

     

    S kardigany se v posledních letech roztrhl pytel. Můžete sáhnout po klasickém propínacím, ozdobeném kožešinou, nebo se trochu odvázat ve volném kardiganu s maxi límcem. Všechny se hodí jak ke sportovním modelům, tak i jako hřejivý doplněk k šatům. Nebojte se experimentovat.

    New Yorker, 499 Kč
    Autor: archiv firem
  • Praktické roláky

     

    Když se řekne rolák, vybaví si většina z nás kousavé a těsné roláky, které jsme jako děti musely, ať už jsme chtěly nebo ne, nosit. Nepohodlné roláky jsou dnes minulostí. Například v pastelovém oversized roláku se budete cítit maximálně pohodlně, v teple, a ještě budete trendy. Opět se nebojte zdánlivě se nehodící kousek spojit třeba s kolovou sukní nebo kalhotami s koženkovou aplikací.

    H & M, 999 Kč
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, svetry, svetr, zima, oblečení
Diskuse ke článku
.