Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jak oživit outfit? Stačí spojit běžné oblečení s koženkou!

17. ledna 2015 | 06:00

Velkým trendem poslední doby se stalo kombinování tradičních látek s koženkou, která dokonale oživí celý outfit. Stačí jen obléknout svetr s koženými rukávy nebo tričko s koženou kapsičkou a je hotovo. Vybraly jsme pro vás ty nejkrásnější kousky, ve kterých se zaručeně blýsknete.

Které kousky si vybrat?

Jedním z největších hitů jsou bezpochyby černé kalhoty kombinované s koženkou. Nejčastěji bývá přední strana nohavic koženková a zadní klasická. K takovým kalhotám stačí obléknout jen kozačky, jednoduchý top a svetřík a trendy outfit je hotový.

Stejně populární jsou i svetry a kabáty s koženými rukávy. Jejich velkou nevýhodou je, že se musí opravdu šetrně prát v ruce, aby koženka nepopraskala a neobarvila zbytek látky. Pokud se i tak rozhodnete trendy kouskem oživit váš šatník, uvidíte, jak si ho zamilujete.

Třetí nejčastější koženkové aplikace uvidíte nejvíce na halenkách, košilích a mikinách bez kapuce. Jedná se o koženkové kapsy, záplaty na ramenou a lemy. 

Reserved, 699 Kč
Autor: archiv firem

Šaty a dost!

Když si pořídíte jedny šaty s koženkovou ozdobou, máte prakticky hotový celý outfit. Jsou totiž tak nápadné, originální a zároveň elegantní, že už jen stačí přidat klasické lodičky a do ruky třeba třpytivé psaníčko. Pokud si potrpíte na šperky, volte je opravdu s rozvahou. Koženka se sama o sobě blýská a poutá pozornost. Pokud je na šatech umístěna v oblasti hrudníku, rozhodně už nepřidávejte náhrdelník, ale spíše náušnice nebo náramek.

Hodí se ke všemu

Oblečení s koženkovými detaily je neuvěřitelně univerzální, protože je většinou laděno do temnějších barev. Milovnice černé a temně šedé si tak přijdou na své.

Skvělé oblečení najdete v naší fotogalerii!