Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Módní řetězce on-line: Kde všude už můžete nakoupit přes internet?

Nakupujte ve svých oblíbených obchodech z domova.
19. ledna 2015 | 06:00

Nákupy na internetu jsou čím dál oblíbenější, a tak se tomu začínají podřizovat i kamenné obchody. Stejný sortiment oblečení i doplňků, který najdete v obchodě, můžete nakoupit i z pohodlí domova. Které módní obchody najdeme na internetu a jaké jsou podmínky nákupu?

Jak na to?

Jít na nákupy do svých oblíbených obchodů a nemuset se ani převlékat z pyžama? To zní jako sen! Pohodlným nákupům však musíte obětovat trochu času, ještě než začnete. Je totiž potřeba se zaregistrovat! Většinou stačí vyplnit jen základní údaje a můžete začít vášnivě nakupovat. Nezapomeňte si promyslet, zda chcete, aby vám na e-mail pravidelně chodily aktuální informace o nových kolekcích, a podle svého uvážení zaškrtněte příslušné políčko.

Kdo je on-line?

Nakupovat on-line můžete například v Lindexu, Tchibu, Promodu, Espritu, Mangu a brzy i H&M. Objednané zboží si můžete vyzvednout v jakékoliv kamenné prodejně stejné značky nebo si ho můžete nechat poslat na vámi zvolenou adresu.

Na internetu najdete i některé outlety. Například Mango outlet nebo Pietro Filipi outlet, kde nakoupíte nejen z tepla domova, ale také za super akční ceny.

Využít můžete i tzv. rozcestníky, na kterých naleznete oblíbené módní značky. Jde například o web domodi.cz, kde pořídíte oblečení z Manga, H&M, Desigualu, Espritu a Gantu. Nebo čím dál populárnější zoot.cz, kde mezi nepříliš známými značkami narazíte i na Vero Modu nebo Only.

Jak zboží vrátit?

Pokud vám objednané oblečení nebude sedět nebo s ním zkrátka nebudete spokojená, můžete ho dojít vrátit do kamenné prodejny. Nikdy si s sebou nezapomeňte vzít i dodací list potvrzující on-line nákup.

Nezapomeňte!

Pokud se během brouzdání po internetových obchodech necháte zlákat různými značkami, nezapomeňte, že velikost L v H&M rozhodně nemusí odpovídat velikosti L v Mangu a dalších obchodech.