Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Módní trendy roku 2015: Hippie styl i krátké kalhoty!

  • V roce 2015 nás čeká mnoho nových módních trendů.
    7. ledna 2015 | 06:00

    S novým rokem se na módním výsluní objeví i fungl nové trendy, které zaplaví obchody i naše šatníky. Jak se vám líbí košilové šaty nebo kanárkově žlutá barva? A jaký trend byste vy v tomto roce uvítala?

  • Košilové šaty

     

    Hurá! Hitem letošního jara i léta budou košilové šaty. Jsou to šaty, které od pasu nahoru vypadají jako klasická košile. Mají knoflíčky, límeček i kapsy na prsou. V pase jsou pak projmuté a sukně se postupně rozšiřuje, takže vytváří dokonalou siluetu. Skvěle k nim vypadají trendy tenisky, elegantní lodičky, ale i otevřené sandálky. Už teď je milujeme.

    Trendy pro rok 2015
    Autor: archiv firem
  • Kanárkově žlutá

     

    Co se týče barev, jaru 2015 bude kralovat kanárkově žlutá. Je to barva, která vás dobije energií a dobrou náladou. Pokud vám přijde, že jste typ, který v záplavě žluté barvy zaniká, nezoufejte. Když ji zkombinujete například s černou nebo jiným výrazným odstínem, budete nepřehlédnutelná.

    Trendy pro rok 2015
    Autor: profimedia.cz
  • Asymetrie

     

    V roce 2015 nebude moderní jen tak nějaká asymetrie, ale konkrétně jedno rameno venku, a to jak u topů, tak i u šatů a overalů. Rameno je podle předních návrhářů velmi svůdná část těla, kterou by ženy měly častěji ukazovat. Tak co, půjdete do toho?

    Trendy pro rok 2015
    Autor: profimedia.cz
  • Třásně

     

    Oblečení ozdobené třásněmi je sice trochu extravagantnější, ale pokud si na něj troufnete, ukážete všem, že se ve světě módy opravdu vyznáte. Ať už jsou to třásně po celé délce šatů, na rukávech topu nebo jen jako ozdoba na kabelce, všechno se počítá!

    Trendy pro rok 2015
    Autor: archiv firem
  • 7/8 kalhoty

     

    Na zkrácené kalhoty i ohrnování jsme si už zvykly a docela si ho i oblíbily, ale letos to bude s nohavicemi ještě mnohem těžší. V zemích módy jsou právě teď maximálně trendy široké kalhoty sahající zhruba 15 centimetrů nad kotníky. Takový model sluší jen vysokým ženám s gazelíma nohama, protože kalhoty opticky opravdu hodně zkracují.

    Trendy pro rok 2015
    Autor: archiv firem
  • Polo šaty

     

    Světoví návrháři přišli zhruba před dvěma lety s nápadem zařadit do největších módních trendů i sportovnější kousky. V loňském roce se dostaly na výsluní tenisky, které se podle módních pravidel mohou nosit klidně i k šatům a sukni. Letos se stanou hitem šaty, které vypadají jako klasické pánské polo tričko, akorát sahají do půli stehen a jsou lehce projmuté.

    Trendy pro rok 2015
    Autor: archiv firem
  • Kostky

     

    Pokud jste fanynkou vzorů, příliš vás nepotěšíme. Své místo na módním výsluní si v roce 2015 získaly jen jednoduché kostky. Proužky a puntíky klidně noste dál, jen nebudou tak často vidět na přehlídkových molech ani v módních obchodech.

    Trendy pro rok 2015
    Autor: archiv firem
  • Hippie styl

     

    Letos v létě bude nejenom na hudebních festivalech, ale i v ulicích, barech, a dokonce na červených kobercích trendy tzv. hippie styl. Nejvíce pofrčí maxi šaty na ramínkách i s dlouhým rukávem potištěné etnickými vzory nebo batikou.

    trendy 2015
    Autor: archiv firem
  • Krajka

     

    Podle přehlídkových mol a nových kolekcí předních světových módních značek bude velkým letošním hitem romantická krajka. Proměňte se v éterickou vílu a máte vyhráno.

    Karolína Kurková. Modelky jsou povinným líbezným křovím gala večerů. Ceremoniál cen filmových Oscarů nevyjímaje. Subtilní Karolína unese téměř všechno, přesto toaleta z bílé krajky, jež si hraje s grafikou vypodložení a průsvitu, provokuje k diskusi, zda ano, či ne.
    Autor: Reuters
  • Přepásejte se

     

    Ať už na sobě máte kabát, šaty nebo splývavý top, všechno vypadá skvěle s páskem. Stačí jen obyčejný látkový pruh, který vypadá jako součást sportovního kimona. Ten zavažte na ledabylý uzel a je hotovo.

    Trendy pro rok 2015
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.