Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

5 tipů, s čím kombinovat midi sukně!

  • Midi sukně jsou trendy, ale s čím je nosit?
    23. srpna 2014 | 06:00

    Sukně střední délky jsou letos absolutním hitem. Nosí se nejrůznější střihy, barvy i materiály, ale je poměrně složité midi délku kombinovat s ostatním oblečením. Přinášíme vám 5 tipů, co k midi sukni obléknout, abyste nevypadala jako stará-mladá.

  • Crop top

     

    Pro štíhlé a odvážné ženy a dívky může být skvělým vrškem tzv. zkrácený top, který si zamilovaly především slavné ženy. Ke zkrácenému topu se nejvíce hodí padnoucí pouzdrovka nebo elegantní áčková sukně. Co se týče obuvi, nejlepší volbou jsou lodičky nebo sandálky na podpatku. Pak už jen stačí přidat originální psaníčko a s ním sladěné náramky či sluneční brýle a hollywoodský outfit je na světě.

    Zkrácený top, H&M, 79 Kč.
    Autor: archiv firmy
    Almari, Zoot.cz, 899 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Bílé tričko

     

    Pro ženy, které dávají přednost střídmějšímu módnímu stylu, se perfektně hodí kombinace skládané áčkové sukně s jednoduchým bílým tričkem. To můžete ležérně zastrkat dovnitř, přidat brašnu přes rameno a obout balerínky nebo sandálky.

    F&F, 229 Kč.
    Autor: archiv firem

    Zara, 999 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Průsvitná blůza

     

    Chcete-li být elegantní, rafinovaná a sexy, oblečte si klasickou černou pouzdrovku střední délky a přidejte k ní průsvitnou halenku. S doplňky šetřete, stačí pudrové lodičky a decentní náušnice.

    Mango, 399 Kč.
    Autor: archiv firem
    Lindex, 699 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Kožený křivák

     

    V chladnějších dnech, jako jsou právě teď, ženy ocení kombinaci vzorované sukně s volánkem a motorkářské bundičky. Tyto dva kousky pasuji perfektně k sobě, přestože sukně je elegantní a ženská a bundička rocková s nádechem pánského stylu. Doplňky volte podle toho, který ze stylů chcete zdůraznit. Pokud chcete být především elegantní, přidejte lodičky a psaníčko, v opačném případě přidejte okovanou kabelku a řetězový náhrdelník.

    Kožený křivák, Ann Christine, 1299 Kč.
    Autor: archiv firem
    HM, 899 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Hladké tílko

     

    Pro ženy, které jsou rády nepřehlédnutelné, je ideální kombinace vzorované midi sukně s hladkým tílkem. Jednoduchý top, který může mít klidně hluboký výstřih, umírní výraznost sukně s potiskem. Pak už jen stačí obout černé lodičky nebo balerínky a nasadit elegantní náramek.

    Lindex, 599 Kč.
    Autor: archiv firem
    FF, 599 Kč.
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, sukně, midi, tipy, oblečení
Diskuse ke článku
.