Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zimní trend: Zachumlejte se do kožichů z umělé kůže!

9. listopadu 2014 | 06:00

Kožich byl vždy znakem luxusu, noblesy a bohatství. Dnes se těší velké oblibě především chlupaté kabátky z umělé kožešiny, ve kterých můžete vypadat stejně perfektně jako v těch pravých. Vybraly jsme pro vás ty nejlepší kousky a zjistily, v jakých obchodech je seženete.

Pokud vrstvení roláků, svetrů a lehkých bundiček není nic pro vás, rozhodně si pořiďte kožíšek z umělé kožešiny. Když se do něj zachumláte, zima nemá šanci. Navíc se s nimi teď roztrhl pytel, takže na ně narazíte snad v každém obchodě s oblečením. Velký výběr za rozumné ceny mají v F&F a Mangu. O pár stovek dražší kousky pořídíte například v Zaře, nebo TopShopu.

Moderní jsou všechny

Ať už si pořídíte krémový, pruhovaný, barevný, nebo šedý myší kožíšek, vždy to bude správná volba. Stejně tak je to se střihem, v kurzu jsou totiž jak dlouhé kožichy třeba až ke kotníkům, tak i zkrácené chlupaté bundičky a vesty.

Asos.com, cca 3000 Kč.
Autor: archiv firem

Jak vypadat luxusně?

Máte pocit, že když kabátek není pravý, nikdy nemůžete vypadat dostatečně elegantně a luxusně? Chyba! Pokud s tímto výrazným kouskem sladíte oblečení do poslední nitky, budete vypadat jako hollywoodská hvězda. Ke kožichům se nebojte nosit džíny, slim kalhoty a klidně i pouzdrové sukně. Šperky volte raději střídmější, stejně tak i líčení by mělo být decentnější.

A pokud chcete dotáhnout outfit k naprosté dokonalosti, pořiďte si kabelku ve stejném odstínu jako kožíšek. Pak už celý váš luxusní model bude opravdu bez chybičky.

Ty nejlepší kožíšky najdete v naší fotogalerii!