Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

5 sexy tipů, jak bude vaše tělo vypadat v džínech božsky!

  • Stačí obléknout ty správné džíny a rázem budete mít sexy zadeček.
    6. srpna 2014 | 06:00

    Džíny miluje snad každá žena. Ale jak docílit toho, aby v nich náš zadeček, stehna i celá postava vypadala přesně tak, jak si představujeme? Máme pro vás pár tipů, díky kterým si pořídíte džíny, které vám padnou jako ulité.

  • Chci opticky zmenšit zadeček

     

    V první řadě vám musí džíny dokonale padnout. Nesmí vás nikde tlačit, příliš stahovat nebo naopak odstávat a plandat. S větším zadečkem si rozhodně pořiďte džíny s kapsami na zadních partiích. Kapsy však nesmí být příliš velké, ani příliš malé, zkrátka akorát. Dalším skvělým trikem je tmavá džínovina, která obecně zeštíhluje.

    Mango, 599 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Chci mít užší stehna

     

    Pokud vás trápí širší stehna, opět platí, že je pro vás ideální tmavá džínovina, která je opticky zeštíhlí. Vyvarujte se také ultra slim kouskům, které na váš nedostatek zbytečně upozorní. Správnou volbou jsou rovně střižené džíny s lehce vyšisovanými nohavicemi.

    F&F, 599 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Chci prodloužit nohy

     

    Pokud vás trápí krátké nohy, rozhodně vsaďte na džíny s vyšším pasem. Zastrkejte do nich top, přidejte dlouhý náhrdelník a centimetry navíc jsou na světě. Vyšší pas poslouží i ženám s větším bříškem, které by však měly nechat top volně spuštěný přes.

    H&M, 899 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Chci vytvarovat zadeček

     

    Mnoho žen trápí, že mají v džínách příliš plochý zadeček. Přímo pro ně jsou tu kalhoty s tzv. push up efektem. Ty se vyrábí z velmi pevné látky, která pomocí speciálně střižených kapes vytvaruje váš zadeček. Trefou do černého jsou světle modré i bílé džíny s kapsami, které zadeček opticky lehce rozšíří a vytvarují.

    Zara, 899 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Chci si vytvarovat postavu

     

    Patříte mezi šťastné ženy, které mají extrémně štíhlou postavu? Je nám jasné, že přestože vám všechny ženy závidí štíhlost, vy naopak jim závidíte oblé křivky. Pořiďte si džíny s kapsami, které začínají v půlce zadečku a sahají až ke stehnům. Opticky vám lehce rozšíří oblast boků, zadečku i stehen. Slušet vám budou také džíny s nízkým pasem, slim i lehce rozšířené.

    Ann Christine, 999 Kč.
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, džíny, zadek, zadeček, tipy, triky, postava
Diskuse ke článku
.