Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kolik druhů džín opravdu potřebujete? Stačí troje!

  • 13. ledna 2015 | 06:00

    Úzké, široké, rovné, roztrhané, tmavé, světlé, barevné? Které džíny si vybrat, když každou chvíli módní diktát přináší nové a nové trendy? Nekupujte si každé kalhoty, které v obchodě uvidíte, stačí vám jen tři kousky! Když budete mít ty pravé, využijete je do práce, na večeři i na výlet.

  • Úzké, tmavé

     

    Jedny úzké a především padnoucí džíny jsou povinnou výbavou každé ženy. Ideálně by měly být z tmavého denimu, ale klidně i celé černé. V takových kalhotách pak ztratíte klidně i pár kilo navíc. Navíc jsou perfektní součástí elegantního outfitu. Skvěle k nim vypadají boty na podpatku, vkusné halenky a projmutá saka, ale i oblíbený svetr a kotníkové chelsea boots.

    Mango, 1199 Kč
    Autor: archiv firem
  • Boyfriend džíny

     

    Každá z nás má někdy den, kdy se nechce soukat do obtažených džín, v tu chvíli přichází na řadu trend posledních dvou let, tzv. boyfriend džíny. Kalhoty, které jsou volné, pohodlné a klidně i vkusně potrhané. Pak už jen stačí je zkombinovat s flanelovou košilí a komfortní obuví a ležérní outfit je na světě.

    Asos.com, cca 1500 Kč
    Autor: archiv firem
  • Pohodlná džínovina

     

    Do třetice by ve vašem šatníku neměly chybět klasické modré džíny rovného střihu. V takových se budete cítit svá a zároveň sebevědomě a sexy. Tento typ džín je navíc maximálně univerzální. Skvělou dvojici tvoří s teniskami i lodičkami, s obyčejným tričkem a blýskavým topem i sportovní bundou a elegantním kabátkem.

    Mango, 899 Kč
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, trendy, džíny, denim, šatník, oblečení
Diskuse ke článku
.