Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno 24°C

Kosmetické novinky na měsíc červen, bez kterých se v létě neobejdete

  • ...
    4. června 2024 | 06:00

    Léto je pomalu za dveřmi a nastal tak pravý čas pořídit si novou voňavou kosmetiku, které nikdy není dost. Pokud si chcete udělat radost, inspirujte se naším výběrem kosmetických novinek na měsíc červen. Všechny produkty jsou naprosto skvělé a pro léto jako stvořené.

  • Expertní duální sérum proti vráskám Q10, 480 Kč (30 ml), koupíte v síti drogérií

    Nové Expertní duální sérum Q10 v sobě skrývá hned dva účinné bojovníky proti stárnutí pleti, kteří aktivně bojují proti vráskám, a přinášejí tak bezkonkurenční výsledky. Revoluční technologie GLYKOSTOP® blokuje proces glykace, pomáhá chránit pleť před poškozením cukrem a aktivně předchází vzniku vrásek. Čistý koenzym Q10 pak dodává pleťovým buňkám energii, zvyšuje jejich produkci kolagenu, a tak výrazně redukuje i ty nejhlubší vrásky už během pouhých 2 týdnů.

    VIDEO: Mýty kolem botoxu: Který je nejčastější a co na to dermatoložka?

    Video se připravuje ...
    Mýty kolem botoxu: Který je nejčastější a co na to dermatoložka? • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Ochranný sprej s vysokými UV filtry SPF 50 Sun System, Rilastil, 551 Kč (200 ml), koupíte na www.aurio.cz

    Léto už je za dveřmi, a tak nastal nejvyšší čas pořídit si kvalitní opalovací krém. Díky své praktičnosti a snadnému nanášení jsou velmi oblíbené spreje. Značka Rilastil přichází s novým transparentním sprejem s jemným rozprašovačem. Poskytuje ochranu jak před UVA, tak i UVB paprsky. Zabraňuje spálení a vzniku sluneční reakce, chrání pokožku a udržuje ji elastickou. Je vhodný pro citlivou pleť a je možné jej aplikovat na vlhkou pokožku.

  • BaByliss AS6550E Air Wand 3v1 Fén, žehlička, styler, 3999 Kč, koupíte na www.bodylovers.cz

    BaByliss AS6550E Air Wand vám pomocí dvou nástavců dokáže vlasy vysušit, narovnat nebo vytvořit luxusní foukanou jako od kadeřníka. Multistyler má funkci duální ionizace, která zabraňuje krepatění a poletování vlasů a zároveň udržuje vlasy hydratované. O šetrný styling se postará ultra-care režim střídající teplý a studený vzduch. Můžete si zvolit jedno ze 3 nastavení proudění vzduchu a 4 nastavení teploty. Speciálně zakřivený oválný design nástavce vlasy snadno vytvaruje a dodá jim požadovaný objem. 

  • Dámská vůně Narciso Rodriguez FOR HER MUSC NUDE, 2160 Kč (30 ml), koupíte na www.douglas.cz nebo v kamenných parfumériích Douglas

    Pokud hledáte vůni na léto, tak jste ji právě našli. Parfémová voda Narciso Rodriguez MUSC NUDE oslavuje věčnou ženskost, takže si ji hned zamilujete. Světle růžový flakon v sobě ukrývá květinovou vůni, ve které najdete například růžový pepř, bílý květinový buket a čerstvý jasmín. Srdce vůně se pak skládá z pižma, růžového oleje a květu pomeranče. V závěru vás omámí tonka, kašmeran a pačuli. 

  • Ochranný krém SPF 30, Essenté, 640 Kč (50 ml), koupíte na www.essente.cz

    Chránit svůj obličej pomocí krému s SPF je naprostá nutnost. Pokud ještě takový krém nevlastníte, nastala ta pravá chvíle. Nový ochranný krém od Essenté díky kombinaci UV filtrů a speciální směsi beta-karotenu a karotenoidů ze sladkovodních řas zajišťuje tu nejlepší ochranu pro vaši pleť. Chrání buňky před oxidačním stresem, zabraňuje stárnutí pokožky a zanechává ji dokonale ošetřenou, hydratovanou a zklidněnou.

  • Suchý olej na opalování Coconut Love, Astrid, 270 Kč (150 ml), koupíte v síti drogérií

    Suchý olej Coconut Love od Astridu si okamžitě zamilujete. Nejenom že poskytuje ochranu před třemi hlavními typy slunečního záření (UVA, UVB a infračerveným zářením), zároveň pokožce dopřává okamžitý chladivý pocit. Kokosový olej podporuje intenzivnější opálení pokožky a krásně ji provoní. Sprej je odolný proti písku a rozhodně oceníte rychlou a snadnou aplikaci.

  • Hydratační krém a maska Louka, Manufaktura, 279 Kč (100 ml), koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kamenných prodejnách

    Krásné nohy jsou v létě naprostou nutností, na jejich péči tak rozhodně nezapomínejte. Pokud vás trápí suché a popraskané paty, je potřeba používat kvalitní krém, který je promastí. Nový hydratační krém a maska zároveň Krásné nohy od Manufaktury je plný přírodních výtažků, rostlinných olejů, kyseliny hyaluronové, panthenolu a urey a díky tomu funguje jako výživa, ale i hydratace. Každá aplikace je tak opravdu jako voňavá procházka po rozkvetlé louce.

  • Peelingový pudr s trojitou silou The POREfessional Wow Polish, Benefit Cosmetics, 1350 Kč, koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách Sephora

    Nový Wow Polish pudr slouží k exfoliaci pokožky a pórů. Obsahuje perlit, který pomáhá absorbovat nadbytečný olej, dále kyselinu mléčnou, která viditelně zmenšuje póry a projasňuje pokožku a nechybí poly-hydroxy kyseliny napomáhající pleti vypadat hladce a zářivě. Pleť je tak ihned po aplikaci projasněná, hladká a krásnější.

    Velký výběr kosmetických produktů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.