Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kosmetické novinky na měsíc leden, které vám zpříjemní začátek roku

  • ...
    5. ledna 2024 | 06:00

    S novým rokem přichází i další várka kosmetických novinek. Zpříjemněte si proto chladné dny novým voňavým produktem, který vám zvedne náladu a udělá vás ještě krásnější. Které produkty nám tentokrát padly v redakci do oka? Zamilujete si je i vy!

  • Avokádový olej Zahir Cosmetics, 179 Kč (50 ml), koupíte na www.zahir.cz

    Avokádový olej od značky Zahir Cosmetics je plný vitaminu E, draslíku a nenasycených mastných kyselin. Díky tomu je velice výživný a zejména namáhanou, vysušenou a zralou pleť krásně zvláčňuje. Neobsahuje parabeny ani silikony, takže své pokožce dopřáváte opravdu jen to nejlepší. S přirozeným UV faktorem je vhodný jako pomoc při ochraně proti slunci.

    VIDEO: Utrácíte za drahé krémy s vysokým SPF? Je to zbytečné, říká vývojářka kosmetiky.

    Video se připravuje ...
    Utrácíte za drahé krémy s vysokým SPF? Je to zbytečné, říká vývojářka kosmetiky • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Tělový krém s omlazujícím účinkem Eucerin, 645 Kč (200 ml), koupíte v síti drogerií

    Dermokosmetická řada pro zralou pleť Hyaluron-Filler + Elasticity rozšiřuje svůj sortiment o první přípravek tělové péče: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity jako tělový krém s omlazujícím účinkem. Ten zlepšuje pružnost, redukuje pigmentové skvrny a pokožku zjemňuje a hydratuje. Výsledkem je sjednocená, pevnější a mladistvě vypadající pokožka, která je jemná na dotyk.

  • Šampon pro suché vlasy TRESemmé Nourish Coconut, 179 Kč (440 ml), koupíte v síti drogerií

    Šampon z řady Nourish Coconut dodává suchým vlasům potřebnou výživu pomocí přírodních ingrediencí. Jeho inovativní složení obsahuje rostlinné výtažky z kokosového oleje a také aloe vera, které vlasy hydratují, dodávají jim krásný lesk, vyživují po celé délce vlasu a také pomáhají v boji proti suchým konečkům. Šampon důkladně pečuje také o pokožku hlavy, která bývá v zimním období vysušená. Obsažený kokos dodá vlasům příjemnou vůni. Produkt neobsahuje silikony ani barviva a hodí se i pro vlnité a kudrnaté vlasy, které mají k vysušování větší sklony.

  • Sérum s adaptogeny Forest Spa Finland, 3090 Kč (50 ml), koupíte na www.systers.bio

    Pleť dennodenně bojuje s nepříznivými vlivy okolí a dost často i s naším špatným životním stylem. Nedostatek hydratace, spánku, nevhodná kosmetika, znečištěné ovzduší a jiné faktory způsobují, že pleť je vyčerpaná a potřebuje pomoc. Na to je tu přírodní sérum s adaptogeny, které dokáže přirozeně a hloubkově podpořit imunitu pleti a znovu jí vtisknout zdravě vypadající vzhled. Poradí si se známkami stárnutí, s akné, s jizvičkami, a dokonce pomůže zklidnit tělo i mysl díky obsaženým adaptogenům. 

  • Samoopalovací fluid Yuzu & Vanilla, Puaree, 549 Kč (150 ml), koupíte na www.puaree.cz

    Toužíte po opálené pokožce po celý rok? Nový samoopalovací fluid Puaree se postará o zdravou a sjednocenou barvu a prodlouží opálení. Zároveň aktivně působí proti vnějším vlivům prostředí, stimuluje produkci kolagenu a elasticitu pokožky. Produkt disponuje květovou vodou, esenciálním olejem z yuzu a jemnou vůní vanilky. Efekt opálení pokožky se dostaví přibližně za 3 dny.

    Kosmetické novinky pořídíte za nejlepší ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.