Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Rychlý účes na ples do 10 minut: Tenhle zvládnete sama, a navíc ušetříte!

Video se připravuje ...
Rychlý účes na ples: Jednoduchý drdol
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
4. ledna 2024 | 06:00

Zbývá do odchodu na ples jen pár minut, ale vám se stále nedaří vykouzlit žádný účes či vám nezbývají finance na služby kadeřnice? Tento drdol budete mít hotový v pár krocích, a to v pohodlí domova!

Po nejkouzelnějších oslavách závěru roku startuje neméně půvabná sezona – ta plesová, s níž se pojí ty nejokázalejší večerní róby. Kamenem úrazu u společenského looku však většinou bývá účes, který zpodobňuje korunu hlavy, pomyslnou tečku za bezchybným lookem. Pokud však při každém česání propadáte panice, jaký účes vykouzlit během pár minut, zkuste podle našeho video návodu v úvodu jednoduchý drdol, který vytvoříte z dlouhých, ale i polodlouhých vlasů.

Jak úhledného, dozadu sčesaného účesu docílit svépomocí? Vyvarujte se především vlasů čerstvě umytých těsně před vlasovým stylingem, jak se nechala slyšet kadeřnice Lucie Volešáková z přírodního studia krásy OliOla Organic Beauty. Umyté vlasy by byly totiž nepoddajné.

„Nejprve vlasy rozčešte, rozdělte pěšinkou a můžete lehce natupírovat. Poté vytvořte culík. Asi 10 cm pod gumičkou culík ještě jednou svažte, pomůže vám to při manipulaci s vlasy. Následně vytvořte prstem otvor nad culíkem a vlasy jím protáhněte,“ popisuje první kroky účesu kadeřnice.

Redakční tip:

Aby vám culík pevně držel, místo klasické gumičky použijte gumičku s háčkem. Pro lepší efekt v konečné fázi vyjměte pár decentních pramínků po obou stranách obličeje, které dodají účesu jistou exkluzivitu.

Nákupní tip: gumičky do vlasů s háčky, 12 ks, koupíte na www.svetkadernictvi.cz, 147 Kč

Doplňky do vlasů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Celý návod naleznete v úvodu článku.

Autor: TeSim, Tereza Víchová, Žaneta Podlahová