Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Proměny Terezy Kostkové ve StarDance: Od přidělané ofiny až po největší vlasové trendy

2. listopadu 2023 | 06:00

S Markem Ebenem tvoří Tereza Kostková nepostradatelnou součást taneční soutěže StarDance, kterou společně moderují už dlouhých sedmnáct let. Za tu dobu se oblíbená moderátorka a herečka příliš nezměnila – stále diváky ohromuje svým půvabem a elegancí. Její účesy však výraznou proměnou prošly. Připomeňte si s námi ty nejikoničtější.

Přestože je taneční soutěž StarDance hlavně o hvězdných párech, pozornost je zaměřena také na moderátorskou dvojici. Tanečníků se za ty roky vystřídalo už mnoho, Marek Eben a Tereza Kostková však stále zůstávají a vůbec se nemění. Oblíbený moderátor má i s šedinami své pověstné charisma a Tereza Kostková snad zastavila čas a je rok od roku krásnější.

VIDEO: Tereza Kostková: Nejvěrnější fanynka StarDance? Manželka Marka Ebena! 

Video se připravuje ...
Tereza Kostková: Nejvěrnější fanynka StarDance? Manželka Marka Ebena! • VIDEO: Markéta Reinischová

Vlasový chameleon

Pozornost vždy upoutají Tereziny róby, které nejčastěji pocházejí z dílny Tatiany Kovaříkové. Šaty jsou vždy doplněny elegantními účesy. Přestože je už několik let věrná jedné barvě, s účesy experimentovat se rozhodně nebojí. První ročník soutěže odstartovala jako těhotná s rovně střiženou hustou ofinou, ke které se pak vrátila ještě v roce 2010. 

Autor: profimedia.cz

Žena mnoha tváří

Během dalších ročníků jsme ji mohli vidět s elegantně natočenými vlasy sepnutými do hladkých drdolů i vyčesanými do culíků. To, že je Tereza žena mnoha tváří, pak dokázala v roce 2019, kdy si vlasy nechala ostříhat do šmrncovního mikáda. Tuto vlasovou proměnu uvítali jak fanoušci, tak i kolegové z branže.

Autor: profimedia.cz

Jde s trendy

Herečka uvedla, že Marek Eben na ní měl rád ofinu, kterou jí v první řadě dokonce přidělávali. "Byla jiná doba a česaly se trochu jiné účesy než teď. Dnes je to modernější, chtějí mi dělat třeba wet look a jde se víc do fashion," uvedla pro internetový magazín Lifee.cz. A má pravdu. V letošní řadě jsme ji mohli vidět s takzvaným mokrým účesem, který je mezi celebritami velmi oblíbený, ale i s vysokým vyčesaným culíkem, který je rovněž velmi trendy.

Nahlédněte do fotogalerie a podívejte se na všechny vlasové proměny Terezy Kostkové v soutěži StarDance.

Tereza Kostková letos
Autor: profimedia.cz

Tereza Kostková letos
Autor: profimedia.cz

Autor: Aneta Valešová