Pondělí 13. května 2024
Svátek slaví Servác, zítra Bonifác
Oblačno 20°C

Kosmetické novinky na měsíc duben, které vám nesmí uniknout

  • Dubnové kosmetické novinky jsou tu!
    11. dubna 2023 | 06:00

    Ty pravé jarní dny si dávají stále načas, náladu si tak můžete zlepšit novým kosmetických produktem. Které novinky nás v redakci nadchly tentokrát? Budete mít z čeho vybírat!

    Kosmetiky zkrátka není nikdy dost a platí to i pro tento měsíc! Vybraly jsme pro vás několik skvělých produktů, které by vám rozhodně neměly jen tak ujít. Který si vyberete?

  • Lehký hydratační pleťový krém OF 50 , Nivea, 380 Kč (40 ml), koupíte v síti drogerií

    Tento krém chrání vaši pleť nejen před UV zářením, ale také před modrým světlem a nečistotami z okolního prostředí. Jeho lehké nemastné složení se rychle vstřebává, takže je vhodný také pod make-up. Je navíc odolný vůči potu, oceníte ho tedy teď na jaře, ale také v horkém létě. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která pleť hydratuje, a dále také výtažky z lékořice. Ta jako silný antioxidant v pleti aktivuje její vlastní obranné mechanismy. Pleť je díky tomuto složení chráněna před poškozením i předčasným stárnutím. Vypadá zdravě a na dotek je hebká. 

    VIDEO: 5 kroků k dokonalému odlíčení make-upu...

    Video se připravuje ...
    5 kroků k dokonalému odlíčení makeupu • VIDEO: Martin Molliy

  • Čisticí micelární voda Sensitive, Dermacol, 199 Kč (400 ml), koupíte na www.dermacol.cz nebo v síti drogerií

    Osvěžující a zklidňující čisticí micelární voda s panthenolem perfektně odstraní v jednom kroku nečistoty pleti a poradí si také s voděodolným make-upem. Díky šetrnému složení pleť nevysušuje a nedráždí, je bez parfemace a alkoholu, a snese ji tak i ta nejcitlivější pokožka. Je vhodná na celý obličej včetně očí a rtů.

  • Harmonizující zvláčňující sprchový gel Růže, Manufaktura, 189 Kč (300 ml), koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kamenných prodejnách

    Pokud milujete omamnou vůni růže, nový sprchový gel od Manufaktury musí být váš. Jemně umyje pokožku, aniž by ji vysušoval, pečlivě ji hydratuje a zvláčňuje, regeneruje a zanechává ji mladistvě hebkou. Zharmonizuje vaše tělo i ducha a po koupeli se budete cítit jako znovuzrozená. 

  • The POREfessional Good Cleanup, Benefit Cosmetics, 720 Kč, koupíte v Sephora

    Tento gelový přípravek na čištění pleti vytvoří osvěžující a příjemnou pěnu pro čištění pleti a pórů. Póry vypadají viditelně menší a pleť je dlouhodobě čistší. Po tomto důkladném čištění bude vaše pleť svěží a hladká, nikoli napjatá a vysušená. Tento gel je nekomedogenní, respektuje pH pokožky a je vhodný pro všechny typy pleti, včetně té citlivé.

  • Ochranný balzám na rty s vůní kokosu Astrid, 59 Kč, koupíte v síti drogerií

    Nový ochranný balzám na rty od značky Astrid je obohacen olejem z avokáda, který je známý obsahem mastných kyselin a vitaminů A, E a D. Ty pomáhají rtům udržet přirozenou úroveň hydratace. Vůně kokosu ve vás evokuje léto, což se do stále studeného počasí hodí, a dodává rtům svěží pocit. OF 25 je pomáhá chránit proti UVA a UVB záření. Skvělý pomocník do kabelky!

  • Tónující krém Tinted Beauty Bronze, The Organic Pharmacy, 1490 Kč (30 ml), koupíte na www.aurio.cz

    Rozjasňující tónovací krém obsahuje přírodní perleťové mikropigmenty odrážející světlo, které pleť zahalují rozjasňujícím závojem. Příjemně lehká hydratační textura obsahuje pečující rostlinné extrakty a kyselinu hyaluronovou. Naprosto hladce krém rozetřete a ihned vám vykouzlí zdravý a rozjasněný nádech. Navíc krásně a jemně voní po damašské růži, která pleť zklidňuje. Tónovací krém najdete ve třech odstínech: natural, bronze a rose.

  • Krém Pro-Collagen Rose Marine, Elemis, 3150 Kč (50 ml), koupíte v parfumeriích Marionnaud

    Tento vysoce hydratační, a přesto ultralehký gelový krém poskytuje pokožce nezbytnou hydrataci. Obsahuje hydrolát z růže, účinné mořské aktivní látky a aktivní látky z rostlin, díky kterým je pleť rozjasněná a působí mladším dojmem. Denní krém proti stárnutí pleti Pro-Collagen Rose pomáhá zlepšit pevnost a pružnost. Jeho jemná vůně vás přenese do nádherné anglické růžové zahrady, ze které už nebudete chtít vyjít.

  • Loknovací kulma BaByliss Wave Secret Air, 4999 Kč, koupíte na www.datart.cz nebo v kamenných prodejnách

    Splývavé ležérní vlny, které působí přirozeně, jsou velmi trendy. Pokud vám příroda nenadělila přirozeně vlnité vlasy, je občas oříšek takový look vytvořit. Velkým pomocníkem vám bude nová loknovací kulma od značky BaByliss, která vám vytvoří dlouhotrvající plážové vlny na všech typech vlasů během několika minut. Veškerou práci udělá za vás, a vy se tak můžete těšit na dokonalé vlny bez námahy.

    Kosmetické novinky za nejvýhodnější ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.